| baf a întrebat:

As vrea sa dau delf-ul...dar nu stiu daca sunt suficient de pregatita.As vrea sa stiu daca e cineva care l-a dat? si cum e?
astept detalii.

Răspuns Câştigător
| Anca95 a răspuns:

Buna!
Ieri am dat B1hee hee.In februarie am dat A2 pe care l-am luat cu o medie bunicica.Am facut pregatire la scoala cu profesoara vreo 20 de ore(nu stiu exact) a binevoit dumneaei sa ne ajute. Dupa care am vrut sa ma inscriu la B1 si am aflat ca se poate face pregatire.La mine in oras pentru asta este profesoara mea de franceza.Am dat 400 de lei pentru 40 de ore ceea ce e foarte convenabil, parerea mea.In astea 40 de ore am facut compuneri pe care profa ulterior ni le corecta, auditii si alte exercitii(vorbit).Nu este un examen greu, doar ca trebuie sa ai baza.Ce nivel vrei sa dai si cati ani ai? Daca se tin cursuri de genul acesta in oras la tine te sfatuiesc sa mergi, daca nu incearca sa te pregatesti singura.Ia-ti o carte de DELF/DALF cu toate ca exercitii de aici sunt mai grele decat cele care vor fi acolo (la auditie si nu numai). Cand m-am pregatit pentru A2 din cartea aceasta am lucrat.Anul acesta am primit carti de CCF Iasi.Sunt mult mai usoare si mai apropiate de ce da l a examen, insa am facut si exercitii de la B1 din cartea albastra. UIta-te zilnic pe TV5 Monde pentru a te familiariza cu limbajul, lucreaza exercitii, invata cuvinte, fa compuneri apoi roaga-ti profesorul/a sa ti le corecteze.Nu te arunca din prima la B2 pentru ca e destul de dificil.Succes! Daca mai ai nelamuriri contacteaza-ma!

| baf explică (pentru Anca95):

Sunt clasa a 10 a. vreau sa il dau pentru a-mi echivala bacul.se poate echivala si cu b1?

| Anca95 a răspuns (pentru baf):

Da.Atat cu B1 cat si cu B2.Mult succes!:*

3 răspunsuri:
| bulanceaandreea a răspuns:

Buna, am si eu o intrebare. Eu am luat A1 si vreau sa stiu daca pot da delf b1 fara a2. deci, se poate?