| MyMy_3116 a întrebat:

As vrea sa inscriu la un curs cambridge de lb engleza.Imi puteti detalii despre acest curs:cat costa, beneficii etc. dau fundita pentru cel mai detaliat raspunshappy

Răspuns Câştigător
| stresu a răspuns:

Am dat eu Cambridge, iar daca nu ai ce face cu banii, da si tu. Singura motivatie sa il dai e daca vrei neaparat la facultate in Anglia(nu Scotia sau Irlanda, ca mai fac figuri uneori). In rest IELTS sau TOEFL. Cu astea mai ales cu primul ai acces si in America.
Testul nu e greu, am dat CAE, dar cursurile sunt cam scumpe, un tip dadea 60 de lei pe sedinta acum 1 an si ceva. Si a picat la examen de 5 ori. De fiecare data a dat iar 500 de lei. Acum depinde si de profesori: eu zic ca decat sa te bagi la curs care e scump si nu mai stiu aia cum sa te sece de bani, mai bine vorbesti cu un profesor mai inteligent de engleza din scoala sa iti dea carti sa lucrezi acasa, sau imprumuti direct daca ai un British Council prin preajma.
Repeti cu cineva partea de oral cu exersat, si merge. Dar daca nu ai nevoie neaparat, nu te chinui. Engleza se invata si altfel.

2 răspunsuri:
| cretz a răspuns:

Uite aici un site care sper eu ca iti va raspunde la toate intrebarile:)

http://www.britishcouncil.org/......o-link.htm

| Sweet00gum a răspuns:

Eu cred ca cambridge e prea complicat... dureaza SASE ore examenul... de ce nu dai TOEFL? e mai simplu. vrei sa mergi la facultate in alta tara? vb cu profa/proful de la clasa, sigur stie unde se fac cursuri.