Pentru a putea lucra intr-un laborator, va trebui sa faci Liceul si Facultatea de Chimie.
De ce sa fie dificil pentru un baiat , eu personal cred ca in strainatate se fac astfel de cursuri dar acolo trebuie sa fii un adevarat naturist, sa ai cunostinte in stiinte ale naturii si chimie, cred ca te-ar ajuta o facultate de chimie dar habar n-am daca in Romania este un loc unde te poti pregati pentru asa ceva
Am uitat sa iti spun si asta kosmyn, voi tinerii liceeni din Romania sunteti niste victime ale sistemului, sistemul de educatie e facut mai mult sa va distruga, in mod normal trebuie sa discuti cu psihologu de la scoala despre asa ceva, sa te indrume el! normal scolile trebuie sa fie si un loc unde te poti orienta intr-o viitoare cariera, ai grije mare ce pasi faci ca iti poti distruge viitorul, ca asta se si vrea, viitorul Romaniei adica voi, politicieni vor sa va distruga. Spun ca in strainatate pentru ca am un prieten care lucreaza in strainatate in Germania si prietena lui a facut o scoala de 5000 de Euro unde a devenit cosmeticiana, in Romania nu sunt scoli bune, si apropo - tu spui ca vrei sa lucrezi in laborator, acest laborator normal ca va fi instalat in fabricile de cosmetica, alea care nu prea le mai avem, industria romaniei e in cadere libera, doar in strainatate cred ca poti face astfel de cursuri, in rest poti face o facultate de biologie sau chimie in Romania, un master in marketing si sa te angajezi ca vanzator de parfumuri, dar crede-ma ca nu prea mere treaba nici cu astea