Ceau,si eu m-am inscris la postliceala sanitara din arad si consider ca am facut o alegere destul de buna avand in vedere ca este acreditata, durata este relativ scurta fata de facultate si in plus diploma o sa iti fie recunoscuta european, de unde esti?
Eu sunt din chisineu cris. tu la ce te-ai inscris? eu la balneo-fizio-kinetoterapie
M-am inscris la farmacie, in 3 august trebuie sa merg la interviu, la fara taxa ai intrat?
La fara taxa m-am inscris, am examen de admitere in 31 iulie. daca nu iau examenul atunci ma pot duce la cu taxa.
Lasa-mi id-ul tau de mess sa mai vb, eu vin din caras severin, nu prea am cunostinte in arad...
Blanka_23x
Trebuia sa te inscrii la facultate de medicina-la specializarea amg ft...
k acum asistentele trebuie sa fie cu facultate...
degeaba fc postliceala...
Nu trebuie sa fac facultate ca nu ma fac asistenta generalista ci asistenta de fizioterapie.
Pai eu sincer, nu sunt sigura ca e bine sa te inscrii la o scoala despre care nu stii nimic dar oricum eu nu am o idee buna despre scolile postliceale Bafta!
Sashavalentine. Nu am spus ca nu stiu nimic despre scoala respectiva, am fost curioasa de pararea elevilor/fostilor elevi ai scolii nu de parerea ta despre alegerea mea.
As vrea sa stiu cum a fost admiterea de anul trecut? si eu ma inscriu anul acesta