| Teodorattt a întrebat:

As vrea sa stiu si eu cea mai mica si cea mai mare medie de la eminescu si traian (constanta) din anul asta si sa-mi spuneti ce se preda la filologie si stiinte sociale

Răspuns Câştigător
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Eu sunt la Liceul Mihai Eminescu din Constanta si acum sunt a 10 dar eu am intrat cu media 9. 09 insa anul acesta stiu ca au fost medii mult mai mici adica la Traian s-a intrat si cu 8. 80 (aprox). Depinde si de profilul la care intri de exp la mate-info trebuie sa ai media mai mare decat la stiinte sociale sau filologie, eu am intrat la stiinte ale naturii doar ca anul asta ma transfer la stiinte sociale pentru ca e mai usor.Deci daca ai media peste 8. 80 eu zic ca ai sanse sa intri la ambele, tin sa iti mentionez ca daca intri la filologie dai teza la istorie, latina, romana si inca ceva iar la stiinte sociale la istorie, engleza, romana si logica(o materie usoara, la aceasta dai doar in clasa a 9; in a 10 dai la psihologie). Este destul de usor la uman si te sfatuiesc sa mergi la stiinte sociale pentru la filo dai teza la latina (scuze cacofonia). La Eminescu profii sunt chiar ok, bineinteles mai exista exceptii cum ar fi majoritatea profesorilor de matematica, proful de istorie Constantinescu(spaima liceului laughing ca da note mici). Mediile de admitere le poti cauta pe edu.ro. In cazul in care ai intrebari imi poti da mesaj pe privat.Mult succes si sper sa intri acolo unde iti doresti.Numai bine!

2 răspunsuri:
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Multumesc pentru apreciere.

| Rayenbow a răspuns:

Aaa pai eu ma gamdeam la altceva laughing