Dap, filmul e diferit de carte te sfatuiesc sa citesti mai intai cartea, apoi, daca vrei, poti sa te uiti si la film. pai. "Baltagul" si "Doua loturi" nu au chiar nimic in comun. nu stiu ce isi doreste profesoara/profesorul sa descoperiti, dar daca vei citi cartile cu siguranta vei afla. nuvela "Doua loturi" chiar merita citita, e foarte amuzanta si nici nu e lunga, iar romanul "Baltagul"... nu comentez... nu mi-a placut niciodata cartea) lectura placuta :* si nu uita sa fi atenta la actiunea cartilor si la personaje [intra la programa pentru examenul de capacitate]
Fiecare profesor pune accent pe ceea ce i se pare lui important intr-o carte.In discutiile de la clasa vor fi relevate aceste aspecte.
Da filmul este putin diferit de carte, parerea mea ar fi sa citesti cartea e mult mai palpitanta si nici nu este groasa, si iti sporeste si imaginatia si te face sa iti imaginezi tu locurile si personajele, iar parela intre cele doua nu stiu daca exista eu le-am citit pe amandoua insa...nu am descoperit nimic.
Da exista "o mica mare"diferenta intre carte si film! eu nu am citit cartea la timp in a8a si dupa mi-a fost greu, deci te sfatuiesc sa o citesti, iar la 2 loturi totul e asa usor, e super lectura! succes