Asta e realitatea.Si nu avem ce face.Trebuie sa ne supunem acestor reguli.Fie ca ne plac sau nu.
Nu este nimic in neregula,perioda adolescentei este uneori foarte grea,dar intr-o unitate de invatamant,ori te supui regulamentelor, ori cauti alt sistem de invatamant, poate gasesti ceea ce-ti doresti in sistemul privat, probabil un sistem care sa-ti placa ve-i gasi doar in afara granitelor tarii, dar dupa cum spune proverbul''trebuia sa te intinzi doar cat iti este plapuma". Respecte
Sicer, ai foarte multa dreptate! Eu sunt mai mica [mult] si gandesc la fel! Profesorii nu se gandesc ca daca tu inveti mecanic [in asemenea conditii nici nu poti invata altfel] dupa ce termini cu examenele uiti tot [se mai intampla chiar si in timpul examenului sa ai un lapsus de toata frumusetea si dupa sa te trezesti cu un mare 2! E adevarat ca si sistemul este gandit foarte prost, dar intr-un stat in care pana si presedintele e vai de capul lui, ce sa mai ceri de la institutii?
Te înţeleg perfect,da,pentru ei eşti un "virus",din ce cauza? Gândeşti liber,ai şcoala sau n-ai nu e nici o diferenţă,întru-n sistem bazat pe memorare nu pe competenţă,întru-n sistem condus,jegos unde nu mai există oameni şi prea multe minţi libere,sunt doar roboţi şi creiere spălate,am fost şi eu cândva la fel ca tine,şi încă sunt şi voi rămâne,ai grijă să nu o iei la vale,te supui sistemului sau eşti exclus,asta-i realitatea,nucleul,cei ca tine,ca mine,nu suntem conduşi de mizeria asta, tu vezi realitatea, asta-i problema, mult noroc, continuă!
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: