| andana99 a întrebat:

As vrea sa va intreb daca credeti(exista)personajele din fenomene stranii? verisoara mea este foarte speriata si as vrea sa-i spun raspunsul exact cum este el si pare a fi.

10 răspunsuri:
| ταξιδιώτης a răspuns:

Exista doar in imaginatia noastra...asa ca nu are de ce sa fie speriata

| βέiiiβiiişoor a răspuns:

Heihappy

Verisoara ta sa nu ii fie frica.Am intrebat`o si eu pe profesoara de fizica si mi-a spus ca ACESTEA NU EXISTA! Orice intrebare din natura are un raspuns, dar acestea inca nu s`au doveditstraight face. Unele pot fi adevaratestraight face asa mi-a spus cum sunt alea cu "Demonizati" ma roghappy. Spune`i ca nu`i adevarat sa nu se teama sa nu iti faci griji:-s.

Sper ca te-am ajutatkiss*

Pa, palove struck

| haiZI a răspuns:

Ce varsta are?, copii tind sa creada in ce vad la tv iar mintea lor vede mai mult decat pare a fi, dar de vina e doar imaginatia bogata.Nu exista fantome sau fenomene paranormale, sunt doar imaginatia noastra si toate acestea au o explicatie logica.pa

| Harumiiii a răspuns:

Alea de pe Discovery is un fel reconstituiri dupa fapte cica reale. Eu una nu cred in chestiile alea dar imi place sa ma uit happy.

| kolcov a răspuns:

Este o reconstituire dar nu e adevarat happy

| NoRestForTheWicked a răspuns:

Cel putin chestiile cu exorcizari eu spun ca au o latura reala.Nu stiu daca exista fantome, spirite etc. Dar oameni posedati sunt sigur ca exista si cine contesta asta da dovada de incultura(parerea mea).N-are rost sa fi sceptic cand nu e cazul si ai atatea dovezi in fatahappy. Sper ca nu te-am speriatwinking

| Earthquake a răspuns:

Stai linistita, nu exista. E ca si cum te-ai uita la tom si jerry si ti-ai zice in gand ca vai exista tom... happy

| gratian a răspuns:

Da exista

| MrCernea a răspuns:

Personajele din Acele Episoade fac parte din Reconstituire (Adica NU! tot ce se intampla acolo Nu e adevarat sunt filme, efecte de profesionisti!) Cele care povestesc sunt "victimele ", "Persoanele ",,, care au trecut prin acele clipe horror s au alte definitii!

| Swear a răspuns:

Fake 100% ( trucaj ) Adica e imposibil sa fie un cameraman exact acolo la fix unde e acea umbra lumina sau ce naiba au mai inventat astia nu e adevarat eu nu cred. Daca crezi in Dumnezeu nu trebuie sa te sperii sau sa crezi in asa ceva. Oamenii fac emisiuni de genul acesta numai sa castige bani pentru ca multi oameni se uita la asa ceva. Deci trucaj!