Daca te referi la revolutia bolsevica, atunci in luna octombrie dupa calendarul iulian si noiembrie dupa calendarul gregorian.
Buna!
octombrie, logic, daca se numeste "revolutia din octombrie"
te pup pa`pa:*
Te puteai uita pe wikipedia intre 22 octombrie si 7 noiembrie, iar 7 noiembrie e ziua oficiala a revolutiei in rusia. trebuia sa intrebi: in ce perioada, fiindca a fost pe parcursul a 2 luni.
Cred ca mi-am dat seama ca e o intrebare capcana!
RASPUNS:in luna octombrie!
Daca vrei neaparat mai multe informatii cauta pe Wikipedia!
Era culmea sa puna cineva o intrebare:Cat a durat razboiul de 100 de ani?
Oamenii sa raspunda:100 ani!
Iar cel care a pus intrebarea sa zica:Nu nu e corect! A durat 116 ani!
Apropo, draguta poza de la avatar! Tu esti?:X
Da ce va mai radeti atat? Fata a pus si ea o intrebare sa vada daca exista lume atat de proasta incat sa puna alte luni!
Exemple de raspunsuri:
1- turquoisev:noiembrie! Hai mai!
Sau multi altii!
In luna plina. Noroc ca mi-ai atras atentia ca e intrebare capcana, altfel cu siguranta greseam raspunsul.
@larysuk:in cadrul lumii atat de proaste poti sa te incluzi si pe tine, si daca nu ai invatat la scoala ce trebuia, atunci documenteaza-te de pe net, ca este gratis si usor! Ia uite aici:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Revolu%C5%A3ia_din_Octombrie.
Citeste si plangi, vazand ca revolutia din octombrie a fost in noiembrie, si de ce!@Nycoleta stia de ce spune ca este o capcana, dar nu te-ai prins!
Te referi cumva la "revoluţia rusă"? Atunci răspunsul meu, ar fi cam acesta: - în luna noiembrie - 1917.
Nice... 7 Noiembrie, dupa calendarul gregorian (cel nou), care e cu 13 zile inaintea celui Iulian.
Raluca0206 întreabă: