Eu cred ca te pot ajuta. Mai intai trebuie sa stii notiuni de baza, nu ma refer la gramatica ci la vorbire si scriere. Dupa ce ai invatat notiuni de baza (clasa a 3-a pana in a 7-a) imcepe sa citesti carti in engleza ( e mai bine sa citesti o carte decat sa asculti o melodie pentru ca atunci cand citesti cartea vezi cum se scrie si poate iti dai seama si cum se pronunta, dar trebuie sa asculti si muzica pentru a invata sa pronunti corect) apoi continua cu muzica, sugerez rap pentru acolo mai mult se vorbeste decat se canta ( Eminem- loose yourself, sing for the moment, mockingbird, insane, beautiful) si eu de acolo am invatat multe cuvinte si expresii. Daca nici asta nu te ajuta atunci mergi si fa pregatire la eng si sa ii zici la prof sau profa sa faci doar ce nu stii nu si alea usoare pe care le stii. Daca vrei mai mult ajutor id meu e blue_dragon_slayer_lv99 Daca te-am ajutat funda.
Un sfat ar fi: cand te uiti la filme in engleza, da volumu tare si fii atent ce zic aia, foloseste si subtitrari cand nu intelegi ce zic aia.