| A12NDRA a întrebat:

As vrea si eu sa stiu daca practica cineva handbal. Daca da, primeste funda cel care stie sa raspunda la:
Cati jucatori sunt in total pe teren?
Ce inseamna 7 metri?
Cand se da 7 metri?

Răspuns Câştigător
| Ady00pk a răspuns:

Meciul are loc între două echipe a 7 jucători (6 jucători de câmp și un portar) pe durata a două reprize a câte 30 de minute.

Linia de 7 metri este o linie lungă de 1 metru, marcată în fața porții. Este paralelă cu linia de poartă și aflată la 7 metri de aceasta (distanță măsurată de la muchia posterioară a liniei de poartă la muchia anterioară a liniei de 7 metri).
Se da 7 metri atunci cand se provoaca un "fault" in careul de 7 metri.

3 răspunsuri:
| DEBrown a răspuns:

7x2+1(arbitru)=15

Deci 7 metri se dau atunci cand adversara ta se pregateste sa arunce la poarta si tu o trgi de mana inapoi. Fault in atac se da atunci cand in incercarea de a arunca la poarta iti lovesti adversarele aflate pe aparare. Out este atunci cand dai cu mingea in afara careului. 9 metri se dau cand te afli pe aparare si iti iei adversara in brate, o impingi usor etc."Dublu" inseamna ca ai prins mingea de doua sau mai multe ori in mana(stii ca mingea nu sa prinde decat o data si se bate cu o singura mana)"Pasi"inseamna ca ai mers cu mingea in mana fara sa o bati, prea multi pasi(nu ai voie mai mult de trei)"Minge condusa"inseamna ca ai ridicat mingea prea mult(deasupra capului)sau ca ai condus-o printre adversare(adica ai impins-o mai mult decat ai batut-o)"Lovitura de la colt"se da atunci cand o jucatoare a dat cu mingea in spatele semicercului ei.

| Pure.Sunshine a răspuns:

Pe teren sunt 7 jucatori( cu tot cu portar)
7 metri se da de obicei cand exista un fault mai grav. Unul dintre membrii echipei agresate arunca la poarta de la 7 metri fata de poarta (exista o linie facuta special pentru asta in mijlocul semicercului). din echipa adversa numai portarul este implicat (pentru a apara poarta desigur). Toti ceilalti membrii ai echipelor trebuie sa stea la cel putin 9 metri de poarta(semicercul punctat)

| A12NDRA explică:

Eu toate astea le stiu, insa tu ai gresit la unele chestii:
1)arbitrul nu este jucator
2)7 metri nu se da numai atunci, iar celelalte reguri nu mai trebuiau explicate, trebuia doar la cele 3 intrebari