| RAY a întrebat:

As vrea un sfat, o parere, daca ai atins un anumit nivel in limba invatata mai are rost sa vezi filme cu sub? Sau sa numai vad cu sub? Ca nu prea vad ca invat din filme ci doar prin repetitia de cuvinte prin google traducere

10 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Bună! Poți încerca să te uiți la filme cu subtitrarea în limba respectiva. Asa o sa știi cum se pronunța cuvintele scrise (o să-ți fie oarecum mai ușor când le citești).

| RAY explică (pentru WhiteLife):

Ce am intrebat eu?

| WhiteLife a răspuns (pentru RAY):

Scuze, ma gândeam ca te referi la subtitrări în română happy dacă e vorba de celelalte, părerea mea e în partea a doua a răspunsului de mai sus (de ce merita in continuare). O seara frumoasa!

Ok,scuze de deranj, sper ca nu ma blestemi si tu

| WhiteLife a răspuns (pentru RAY):

Nu e nicio problema, eu eram grăbită și nu am răspuns cum trebuia. happy Noapte bună!

Noapte bună!

| Justme1997 a răspuns:

Nu are rost sa mai pui traducere dacă înțelegi fără

| RAY explică (pentru Justme1997):

Ai dreptate, asa am sa si fac, ca se obisnuieste mintea mea cu subtitrarea

| GanduriDeCafea a răspuns:

Depinde ce nivel ai atins si depinde de limba. Poti cunoaste o limba la perfecie dar daca in acel film se foloseste un accent dificil de inteles o sa ai nevoie de Sub happy Eu unul le urmaresc cu sub in romana pe cele care sunt in engleza, iar restul cu sub in engleza, gen cele in japoneza.

| Alex704 a răspuns:

Ar trebui sa definesti ce inseamna "un anumit nivel". Cred ca este logic ca daca ai atins acest "nivel"(care din formularea ta implica faptul ca esti fluent in limba respectiva si nu ai absolut nicio problema sa intelegi/sa te exprimi in ea) nu mai au rost subtitrarile deoarece deja intelegi ce se vorbeste.Dar daca prin acest "anumit nivel" te referi ca te descurci bine in acea limba, insa cu toate astea anumite accente/cuvinte iti creeaza probleme, atunci iti recomand sa pui subtitrarile in limba respectiva.Pe masura ce progresezi poti incepe sa nu le mai citesti, dar e bine sa fie acolo in cazul in care intampini dificultati.Mult succes!