Liber-cugetator - liberul-cugetator
nou nascut-nou nascutul
prim-ministru - prim-ministrul
raufacator-raufacatorul
redactor-sef - redactorul-sef
(cred ca ai vrut sa scrii val-vartej)val-vartej - val-vartejul
Cuvintele astea sunt formate prin compunere, prin alaturare cu sau fara cratima.
Aşa un text cretin, de agramat notoriu, greu să mai întîlneşti.
Noi nu putem răspunde cu întrebări. Întrebarea ta e stupidă.
Şi apoi, ţi-a cerut cineva funda? Nici măcar nu ai avut bunul simţ să spui că o vei da celui care îţi dă un răspuns corect. Mă alătur acelor răspunsuri care te-au certat şi deşi tu eşti cel interesat de a primi ajutor tot tu eşti acela care îi insulţi pe cei ce ar crede totuşi de cuviinţă să te ajute. Comunitatea ar trebui să ia atitudine şi să se dispenseze de asemenea elemente.
Pana unde merge nesimtirea unora? Stau si ma intreb...
Dar cine a spus ca isi doreste funda, ''muncita'', de pe urma unei teme facute?
Pune mana pe carte si invata(-o)! Nu mai sta si cere sa-ti facem tema... nesimtit ce esti! Ai incalcat politica site-ului: n-ai respectat regulamentul!
Meriti sa fii raportat si, chiar, suspendat baietica! (Sa-ti fie rusine pentru modul in care ne vorbesti!)
Nu te supara dar tu ne dai fundita si noi iti facem tema la romana ca tie iti e lene si nu vrei sa cauti in caiet sau sa te gandesti un pic. Cam asa ceva nu?
Bafta! (eu nu te ajut ca asa nu inveti nimic)
Plurarul substantivelor este liber cugetatori, nou nascuti prim-ministrii raifacatori redactor-sefi
Libr-cugetatorii; nou-nascutii; prim-ministrii; redactorii-sefi; valartejii(daca e corect cuvantul)
anonim_4396 întreabă:
papucicu întreabă: