| scary7 a întrebat:

Asi vrea sa urmez facultatea de constructii pe domeniul inginerie civica.
Cat de grea este facultatea...
As vrea sa aflu care ar fi opiniile voastre ( raspunsuri in cunostinta de cauza)

2 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Nu știu dacă e bine spus cît de grea ar putea fi o astfel de facultate.
Partea proastă a lucrurilor este aceea că tu pui în acest fel întrebarea ( deși n-ai pus semnul întrebării) încît să ne îndreptățești a ne gîndi că te interesează facilul travaliului de învățare, că nu ai nicio chemare spre o astfel de meserie ci doar să te pricopsești cu o diplomă și că, în cele din urmă, nu-ți supui conștiința la întrebarea ce te vei face dacă vei pus în situația de a construi o casă, un bloc în care ar urma să locuiască niște oameni.
Ai fi pus în situația celebrului Rică Răducanu, vestitul fost mare portar al naționalei de fotbal a României.
Cînd a ajuns la Rapid, acum vreo 50 de ani, el fusese racolat de pe la o echipă de campionat orășenesc ( ca și Dumitrache), fusese elev la o școală profesională. Probabil că o terminase la un moment dat.
Ulterior, se spune că era înscris la o școală de maiștri constructori de poduri de căi ferate.
Cînd a fost întrebat dacă ar fi pus în situația să construiască un astfel de pod ar fi răspuns în stilu-i caracteristic : - Păi ce crezi, bă nenică, că aș fi eu fraierul să trec peste un astfel de pod?

| Tian44 a răspuns:

De unde sa stim noi...Doar n-am cantarit-o.