| justyo97 a întrebat:

Astazi am primit 2 perushi de la cineva care ai avea de 3 luni si mi a dat mie.Eu am 1 baiat si o fata.Eu mai am o sora de as vrea sai dresez eu pentru ca ea este mai mica.Mama mea nu ma lasa sa-i tin in camera mea pentru ca vrea sa i tin in sufragerie un de ne vine toata lumea cand ne viziteaza as vrea sa stiu si eu cum i dresez am citit niste tutoriale am bagat mana in colivie cu mancare(boabe, banane, mar)dar erau speriai stateau pe cusca nu pe chestile alea de plastic erau foarte speriati.Eu am vorbit cu ei, am facut tot ce zice in tutoriale dar nimic.as doriii un sfat. FUNDA MULTUmESC

1 răspuns:
| xAnne13 a răspuns:

Pai si eu am acasa un papagal tot perus il am 7 ani si de cand era in ou poveste lunga cu ceilalti papagali, iar in timp a invatat sa vorbeasca vorbindui tot timpul si fii in preajma lui mereu.
Ca sa nu ii mai sperii incearca sa vorbesti cu ei, cand bagi mana in colivia lor sa nu o misti brusc, lasa-i sa zboare si inchide bine geamurile sau usile daca nu vrei sa-i pierzi si incearca sa-i tii pe deget sau pe mana si sa nu le arati ca vrei sa-i iei in mana adica sa-i prinziwinking