| ralucaralu a întrebat:

Astazi am vorbit la telefon cu o colega care sta toata vara la tara unde nu are semnal si azi a reusit sa ma sune. Am vorbit cam vreo 10 minute, dar la un moment dat nu mai zicea nici una nimic. Apoi eu am zis: mai vorbim? Si ea a ras putin si o zis ca bine. Mie mi se pare ca a inteles ceva de genul"mai vorbim mult?". Voi ce ati intelege? Eu am vrut sa zic: pai mai vorbim... Ma simt penibil, chiar daca ea nu s-a suparat sau nu a zis nimic. Voi ce ati crede?

6 răspunsuri:
| ducu09 a răspuns:

Pai poate se plictisise sa mai vorbeasca la televon si a zis acel lucru fara intentie.SAu avea treaba si a facut un apropo ca sa nu zica "hai cam treaba pa".Asa cred eu.

| HoneyBooBoo a răspuns:

Sunt sigura ca daca e prietena ta buna nu s-a suparat, ba chiar a luat-o ca si pe o gluma. Dar iti sugerez ceva, in caz ca te mai suna, explica-i ca s-a inteles gresit si atunci totul va fi ok, sau cel putin asa presupun, tin sa precizez, doar daca iti este prietena foarte buna ea va reusi sa te creada si voi veti putea continua discutia fiind amuzate de mica "neintelegere". Numai bine

| antoniaaaa a răspuns:

Puteai sa o intrebi de ce nu mai vorbeste nu "mai vorbim"! depinde ce ti.a mai zis dupa. poate nu s-a suparat:*

| RaluKkkk a răspuns:

Depinde de tonul cu care i-ai vorbit... Daca nu esti sigura de ceea ce s-a intamplat data viitoare cand te mai suna explica-i cu ce sens te-ai gandit tu la "Mai Vorbim?"

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Da normal ca se plictiseste ca si eu dupa 5-6 ore de vorbit cu un coleg pan' sa plec la scoala(asta se intampla anul trecut dar si acu' cand incepe scoala la fel vom face).da voi de la 10 minute va plictisiti.eu sincer credeam ca fetele au mai multe de vorbit ca noi

| AnnAnne a răspuns:

Stai linistita...nu s-a suparat, oricum nu e asa mare chestiehappy.