Eu trec a 9 a si am niste emoti...
Deabia aspept sa-mi cunosc colegii, profesorii, liceul.
Am intrat la cuza in Ploiesti, la filo bilingv engleza.
Eu trec in clasa a 8-a si nu astept scoala, desi am o medie buna la scoala de 9, 26, mi-e groaza de tezele unice
Eu trec a 9a Si daa astept sa inceapa scoalaa. Sunt asa curioasa cum e viata de liceu. Vreau sa imi cunosc colegii, sper sa nu fie cu fite si de astea . Dar na... in acelasi timp mi-e si frica pentru ca o sa fie cam greu, ca am o gramada de copii buni in clasa x_x si e mult de invatat.
Take care
Eu intru in clasa a 5-a si nu prea debea astept sa inceapa scoala. imi place mult sa invat dar uneori poate fi si putibn plictisitor. dar oricum, cu toti trebuie sa ne dedicam viata invatand pentru ca daca te va intreba cineva cine a fost mihai eminescu. nu vei spune ca a fost fratele lui florin salam. maelistu ala care canta cu degetele de la picioare
Eu trec a 9-a si nu mai pot d`abia astept sa inceapa scoala=p~\:d/. De ce? Pentru ca este o noua etapa a vietii mele, pentru ca sunt boboaca, pentru ca trebuie sa`mi cunosc colegii, pentru ca trebuie sa avd ce diriga am sper sa nu fie ce mi-am inchipuit eu [baba la 70 de ani B-( saraca cu impresiile ei de pe vreme lu` Nea Nicu].:*ade te-am pupat:*
Trec a 9-a la profil mate-info si mi-e frica de mor. Am numai olimpici in clasa, deci am dat de belea. Sper sa fie de treaba colegii si mai ales profesorii. Din cate am inteles nu sunt deloc indulgenti. Abia astept sa-mi cunosc viitori colegi si prieteni, sa vad cum e la liceu. Oricum, colegii sunt convinsa ca vor fi mai maturi de cat adunatura de... copii care nu invatau[ ca sa nu zic altfel] pe care am suportat-o in 1-8. O sa-mi fie clar dor de colega mea de banca pe care o cunosc de 11 ani si de profa de mate... A chiar, ca veni vorba de banchet, uite inca un motiv pentru care abia astept sa incep liceul: balul bobocilor .
Te pup:*
Buna.
Trec in clasa a 8-a si sincer cand ma gandesc la scoala, ma trec fiorii. Nu numai ca o sa am de invatat o gramada, dar o sa mai trebuiasca sa-mi suport colegii inca un an. Dar, o sa trec si prin clasa a 8-a.
Eu, trec a 11-a. M-am plic acasa. Vreau sa scoala sa rad, sa mai fac cu ochiu`, sa vad persoane dragi, sa joc un baschet, un fotbal...
Dap.incep a 9-a. vrau sa cunosc copii(colegi) noi, mai normali decat cei din generala.sunt curioasa si cum vor fi profesorii.insa mai mult ma intereseaza colegii. sper sa nu fie mitocani/cu fite ca in 1-8 mi-e frica serios
Sjhxjcks întreabă: