Oau...as vrea sa mai fiu inca la scoala...sa apreciati acesti ani si sa va bucurati din plin de ei ptk trec repede. e cea mai frumoasa perioada din viata noastra.generala ca sa nu mai vb de liceiu unde incep primi fiori ai dragostei.zambeste mereu si bucarate de fiecare lucru marunt ptk atunci cand o sa cresti toate aceste bucuri se duc treptat.si incep probleme adevarate si responabilitatile
Daaaa! Imi e foarte dor de scoala...de colegi.de profi mai putin
Dar astept cu nerabdare sa reinceapa scoala
Nuuu. De abia astept vacanta cealalta de vara numai cand ma gandesc ca incep scoala
Dar tu?
Hhheey...sunt eu cea care nu isi mai suporta colegii...nu prea vreau sa inceapa dar ce sa facem?! asta e... o sa treaca repede...
Cum am mai spus, indiferent cat de multe teste vom da si indiferent peste cate nebunii vom trece, la scoala nu te plictisesti.Inveti ceva nou si mereu te va ajuta acel ceva invatat proaspat. De exemplu trec a 7 a si incep chimia si anatomia. Ma intereseaza foarte tare sa vad cum sunt aceste materii. Vreau sa-mi vad prietenii, colegii, sa rad alaturi de ei, pentru.ca in fiecare zi gasim noi sa facem o nebunie din care nu iesim prea bine.Mai avem profesorii, care din pacate nu sunt perfecti si radem de ne spargem de ei . Deci, DA. Astept sa inceapa scoala.
Pai intr'un fel imi este dor de ea, dar stiu sigura :cand va incepe scoala dupa 1 saptamana vreau iar vacanta.asa ca nu imi este atat de dor:-s. tie?
Da. Mi-e dor mai mult de profesori, de teste si de teme decat de colegii mei care sunt niste invidiosi si niste egoisti...
Si da si nu ...sunt boboaca si nu imi cunosc niciun coleg nou. ufff. emotiile astea :-s
PinguinuL întreabă:
Curiosul999 întreabă: