| Kenn a întrebat:

Ati auzit de facultate "Afaceri Internationale" sau "International Business" din cadrul universitatii Romano-Americana?

Aveti prieteni/cunostinte pe-acolo sau puteti vorbi despre cursuri/profesori, cum sunt studentii? Imi suna interesant, dar nu gasesc nicio discutie despre facultatea asta (google nimic), zici ca nu exista.

2 răspunsuri:
| taviyamato a răspuns:

Te poti duce la facultate dar kenn, trebuie sa te gandesti foarte bine! IN VIATA nu trebuie sa ai un servici in care sa iti dicteze cineva ce sa faci! fa o facultate prin care poti ajunge independent sa ai propria ta afacere! oricum RO-AR nu e o alegere rea, din cate am citit e chiar ok dar gandeste-te la ce am scris mai sus

| Alyceee a răspuns:

Oh, nu gasesti nimic despre Romano-Americana? Du-te la facultate si o sa fii primit foarte bine, o sa ti se faca un tur al intregii facultati, o sa cunosti profesori, studenti, etc. Eu am fost asta toamna si a fost foarte ok. E o facultate privata si, asa cum spun si ei, e posibil ca pana la urma facultatile private sa se ridice cu mult mai mult fata de cele de la stat.
Nu stiu ce sa spun, am un amic acolo student, oricum nu afaceri internationale face el, el e la alta chestii, dar in cadrul aceleiasi universitati. Ideea e ca el e f bine acum, lucreaza pentru o firma Germana si ia un salariu destul de bun.

Sincer, cel mai bun sfat este acela de a te duce tu acolo si a spune ca vrei sa stii mai multe despre aceasta facultate.
Ps: sunt profi veniti din America, se vorbeste mult engleza, se trimit studenti in America, etc, etc, etc...