| FaraSperanta a întrebat:

Ati citit vreo carte pana acum care sa va faca fericiti, optimisti, si care sa va dea pofta de viata? Daca da, spuneti-mi si mie va rog happy

Răspuns Câştigător
| AlAndalus a răspuns:

Da, am citit o astfel de carte acum 4 ani cand eram la mare.Este vorba despre cartea autobiografica a doctorului Ben Carson "Maini inzestrate" Editura :Viata si sanatate

4 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Nostalgia- mircea cartarescu.

| andtim a răspuns:

Sincer, si eu uneori sunt fara speranta...adica mi-e groaza de ce mi se va intampla in viitorul nu prea indepartat! totusi incerc sa trec peste momentele astea si imi gasesc cate o ocupatie si mai uit de asta...winking gandeste-te ca oricat ar fi de mizerabila viata asta, e mult prea scurta si trebuie trait fiecare moment pentru ca vei putea ajunge la o varsta la care iti vei da seama ca timpul ti-a trecut fara sa-ti dai seama! gandeste-te mai binewinking daca vrei sa vorbim da-mi MPwinking bafta

| andreeaoprea a răspuns:

Da, Mizerabilii de Victor Hugo. Dupa ce am citit'o mi-am dat seama ca se poate si mai raulaughing. Glm, chiar e o carte care merita citita. Aaa si mai e una, Jurnalul unei iubiri, de Nicholas Sparks. Are o poveste superba si iti da sperante ca vei avea si tu sansa sa traiesti un miracol.

| coliflor a răspuns:

Da-INCHIZITORUL,nu i-mi aduc aminte de cine era scrisa.

Întrebări similare