| LittleandLiars a întrebat:

Ati copiat de cand sunteti/de cate ori?

fundita big grinbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| ada_5279 a răspuns:

De miiiii de ori

59 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

De cate ori n-am cum sa zic ca nu sunt fericita posesoare a unei memorii de elefantwinking
Am copiat la materii la care eram total pe langa subiect.Cum e de exemplu matematicahee hee

| Floreenofficial a răspuns:

Da, dar nu de prea multe ori pentru ca ulciorul nu merge de multe ori la apa!

| Cσσкiє a răspuns:

N`am copiat niciodată, nici nu o voi face. Mai bine iau un 6 şi e pe meritul meu decât să iau 10 şi să ştiu că nu-l merit pentru că am copiat. Învăţ în fiecare zi şi colegii zic " Ascultaţi`o pe Andreea, ea nu învaţă! " şi profesorul spune " Vrei să te ascult? " şi după aceea îmi pică mie 10 în carnet şi se uită colegii urât la mine. În ce clasă eşti? Eu în clasa a VI - a. Sărbători fericite!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

La scoala? Da.
De cand ma stiu copii la obiectele fata de care nu manifest un interes deosebit (romana, franceza, bio).

| AvalohAlyn a răspuns:

Am copiat de putine ori, de multe ori mi-a fost teama, mai bine un 5 sau 6 decat un 1, merg pe ideea asta.

| Vizitiul a răspuns:

Am copiat, dar la materiile mai putin importante pe care nu aveam chef sa le invat si chiar nu erau necesare!

| cornculapte a răspuns:

Pfoai. 1, 2, 3, 4, 5... mai dati-mi degete!

@anonim (cel care are 7 ani), daca de la varsta asta ai ajuns prizonierul pc-ului, chiar imi pare rau pentru tine. Du-te joaca-te cat inca esti mic.

| medex3 a răspuns:

Eu ridic mana.Eu nu copiez la istorie, geografie, mate si romana.La celelalte nu am cum sa nu ma uit in caiet.Limbile straine nici nu imi fac probleme.Sunt fullllll.Nu copiez. Dar chimie si fizica sunt pfff.Nu am cum sa nu copiez nimic daca nu inteleg.

| Elena1234456 a răspuns:

Copiez doar atunci cand nu stiu happy am copiat de mai multe ori chatterbox. de multe ori doar ma "verific" happy.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Am copiat.normal.cine n-a copiat.De câte ori? pffff greu de spus o cifra exactă... câteva zerouri oricum laughing)

| Silvia a răspuns:

Am copiat de foarteee multe oriblushing. Cam la fiecare test la care n-am stiut tothee hee.

| Klara a răspuns:

Am copiat de-am rupt, mai putin la bac, unde a trebuit sa tocesc. De fapt, si la bac la romana am copiat, de la colega din fata.
Dar in liceu am copiat de-am rupt, nu era materie (in afara de mate, fizica) la care sa nu copiez, stateam si in ultima banca, nu eram prinsa niciodata. Nah, am terminat liceul cu o medie mult prea mare pentru cunostiintele mele mici, avand in vedere ca in afara de matematica, fizica, engleza... stateam prost cu toate (romana, istorie, geografie, psiho) si asa...copiam pe rupte

| alecs871 a răspuns:

Nuuu, Doamne fereste o:-), eu, sa copiez!?!?
Cred ca folosesti termenul gresit, noi nu copiem, ne inspiram si vrem sa scriem exact ca la carte (sau ca in caiet sau ca pe foita sau ca pe telefon), de unde cuvantul asta fara sens oh go on

| Alex_7297 a răspuns:

Nu ştiu, dar am copiat de câteva ori...

| Aicilef a răspuns:

Nu am copiat din manual sau ceva de genu. pur sh simplu invat de obicei. dar uneori mai comunic cu colega de bancabig grinbig grin

| User a răspuns:

Daca nu eu, atunci cine? Daca nu acum, atunci cand?

| monyk a răspuns:

BUna, am copiat, recunosc! De cat ori? Nu am numarat sincer...de cate ori am avut ocaziahee hee, stiu ca intr-un fel nu e corect, dar scopul scuza mijloacele uneorihappy, daca pot de ce sa nu o fac?

| FeFy` a răspuns:

Buna draga.

Sincer acum, da! De cate ori am avut ocaziawinking

P. S Uneori chiar e bine sa copii.winking!

fundita?batting eyelashes

| WestSid3 a răspuns:

Mda. pai am inceput in clasa a5a, deoarece sa fim seriosi... in primele clase nu e asa greu happy
Acum copiez : fara numar, fara numar laughing
Adica de cate ori am ocazia.

| danaalexa a răspuns:

La teste sau cum? hainelaughing? persoanelaughing? daca te referi la teste da am copiat.
intr-un timp miera frica si numa vb... da acum i prea simplu dupa ce te inveti sa copiezi si sa vb sti sa fi discret si nu mai ai treaba vb si copiezi fara grijilaughing. Imi fac fitzuici tot timpu, de obicei stiu materia da le fac de siguranta.De cate ori? nici nu mai stiu... da ce clasa esti?

| adi4ever a răspuns:

In proportie de 85% din notele mele sunt obtinute prin copiat

| Anduciu a răspuns:

Am copiat...de foarte multe orilaughingAm copiat teme, am copiat la teste, la concursuri, la olimpiade...
Tin minte ca la olimpiada la tehnologie, eu si colegele mele stateam pe acelasi rand si am avut aproape aceleasi rezolvarilaughing))

| LittleandLiars explică:

Mai cati anonimi pe aicilaughing)

| Яùxsi a răspuns:

Crezi ca mai stiu?!

| M3ntosana a răspuns:

De multe ori nici nu pot sa dau un nr exact... daca am copiat si la teza(d l romana)ce sa mai, la teste nici nu mai zicbig grin de obicei copii cand nu invat, iar de obicei nu prea invatlaughinglaughing la unele materii. de ex. la mate nu pot sa copii ca fac cu directoarea sc. si are niste ochi laughinglaughing la fizica happy

| Any_1345 a răspuns:

Am copiat de citeva ori dar nu-i nimic strasnik a kopia este oarta trebuie sa stii ce si de unde sa copii.

| andrei1555 a răspuns:

Eu n-am copiat niciodata ca am invatat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am copiatlaughing doar m-am informat laughinglaughing da...am copiat de multe ori ...nu am copiat la unii profesori care sunt foarte atenti, dar in rest am copiat

Nu cred ca exista cineva care nu a copiat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu cunosc vreo persoana care sa nu fii copiat macar o data.eu am copiat de multe ori de fapt aproape de fiecare data numa cand statea langa mine nu puteam dar sa stii cai mai bine sa inveti ca sati ramana ceva in cap

Întrebări similare