De cate ori n-am cum sa zic ca nu sunt fericita posesoare a unei memorii de elefant
Am copiat la materii la care eram total pe langa subiect.Cum e de exemplu matematica
Da, dar nu de prea multe ori pentru ca ulciorul nu merge de multe ori la apa!
N`am copiat niciodată, nici nu o voi face. Mai bine iau un 6 şi e pe meritul meu decât să iau 10 şi să ştiu că nu-l merit pentru că am copiat. Învăţ în fiecare zi şi colegii zic " Ascultaţi`o pe Andreea, ea nu învaţă! " şi profesorul spune " Vrei să te ascult? " şi după aceea îmi pică mie 10 în carnet şi se uită colegii urât la mine. În ce clasă eşti? Eu în clasa a VI - a. Sărbători fericite!
La scoala? Da.
De cand ma stiu copii la obiectele fata de care nu manifest un interes deosebit (romana, franceza, bio).
Am copiat de putine ori, de multe ori mi-a fost teama, mai bine un 5 sau 6 decat un 1, merg pe ideea asta.
Am copiat, dar la materiile mai putin importante pe care nu aveam chef sa le invat si chiar nu erau necesare!
Pfoai. 1, 2, 3, 4, 5... mai dati-mi degete!
@anonim (cel care are 7 ani), daca de la varsta asta ai ajuns prizonierul pc-ului, chiar imi pare rau pentru tine. Du-te joaca-te cat inca esti mic.
Eu ridic mana.Eu nu copiez la istorie, geografie, mate si romana.La celelalte nu am cum sa nu ma uit in caiet.Limbile straine nici nu imi fac probleme.Sunt fullllll.Nu copiez. Dar chimie si fizica sunt pfff.Nu am cum sa nu copiez nimic daca nu inteleg.
Copiez doar atunci cand nu stiu am copiat de mai multe ori . de multe ori doar ma "verific" .
Am copiat.normal.cine n-a copiat.De câte ori? pffff greu de spus o cifra exactă... câteva zerouri oricum )
Am copiat de-am rupt, mai putin la bac, unde a trebuit sa tocesc. De fapt, si la bac la romana am copiat, de la colega din fata.
Dar in liceu am copiat de-am rupt, nu era materie (in afara de mate, fizica) la care sa nu copiez, stateam si in ultima banca, nu eram prinsa niciodata. Nah, am terminat liceul cu o medie mult prea mare pentru cunostiintele mele mici, avand in vedere ca in afara de matematica, fizica, engleza... stateam prost cu toate (romana, istorie, geografie, psiho) si asa...copiam pe rupte
Nuuu, Doamne fereste o:-), eu, sa copiez!?!?
Cred ca folosesti termenul gresit, noi nu copiem, ne inspiram si vrem sa scriem exact ca la carte (sau ca in caiet sau ca pe foita sau ca pe telefon), de unde cuvantul asta fara sens
Nu am copiat din manual sau ceva de genu. pur sh simplu invat de obicei. dar uneori mai comunic cu colega de banca
BUna, am copiat, recunosc! De cat ori? Nu am numarat sincer...de cate ori am avut ocazia, stiu ca intr-un fel nu e corect, dar scopul scuza mijloacele uneori, daca pot de ce sa nu o fac?
Buna draga.
Sincer acum, da! De cate ori am avut ocazia
P. S Uneori chiar e bine sa copii.!
fundita?
Mda. pai am inceput in clasa a5a, deoarece sa fim seriosi... in primele clase nu e asa greu
Acum copiez : fara numar, fara numar
Adica de cate ori am ocazia.
La teste sau cum? haine? persoane? daca te referi la teste da am copiat.
intr-un timp miera frica si numa vb... da acum i prea simplu dupa ce te inveti sa copiezi si sa vb sti sa fi discret si nu mai ai treaba vb si copiezi fara griji. Imi fac fitzuici tot timpu, de obicei stiu materia da le fac de siguranta.De cate ori? nici nu mai stiu... da ce clasa esti?
Am copiat...de foarte multe oriAm copiat teme, am copiat la teste, la concursuri, la olimpiade...
Tin minte ca la olimpiada la tehnologie, eu si colegele mele stateam pe acelasi rand si am avut aproape aceleasi rezolvari))
De multe ori nici nu pot sa dau un nr exact... daca am copiat si la teza(d l romana)ce sa mai, la teste nici nu mai zic de obicei copii cand nu invat, iar de obicei nu prea invat la unele materii. de ex. la mate nu pot sa copii ca fac cu directoarea sc. si are niste ochi la fizica
Am copiat de citeva ori dar nu-i nimic strasnik a kopia este oarta trebuie sa stii ce si de unde sa copii.
Jenny260198 întreabă: