Cum naiba sa nu se fie atatea discutii pe baza evaluarilor nationale si a bac-ului cand voi va laudati in public ca v-a lasat sa copiati, sa vorbiti intre voi, etc.
In loc sa va para bine, voi faceti publice informatiile acestea fara sa va pese cat au riscat oamenii aceia lasandu-va pe voi mai liberi.
Foarte tare Eu nu reuseam sa fac un cerc cu compasul si a venit o invatatoare si mi l-a facut. Nu sunt asa toanta doar ca nu am folosit compasul din clasa a 5 a )
Cea mai tare faza la noi la romana:
baiatu care statea in fata mea nu stia daca "fiicele" se scrie cu un i sau cu 2 de i.il intreaba pe un coleg de clasa:"baaa!"fiicele" se scrie cu 2 de i?"(aratand doua degete).la care colegul lui "nu maa.ce ai?!". vazand ca ala nu stie, intreaba pe altcineva:o colega de-a lui.ea raspunde "da". baiatu nu mai stia ce sa creada, ma intreaba pe mine.eu ii zic:"se scrie cu 2 de i, dar daca omu ala a facut romana cu femeia de serviciu, nu sunt eu de vina"
sau la mate. dupa ce ne da subiectele dna profesoara intreaba: "am o intrebare! unde sunt raspunsirile?!"