| tzushk a întrebat:

Ati fost vreodata curiosi sa cititi invers cuvantul CARD? Sunt sigura k ati observaat k iese "drac"... Ce parere aveti despre asta? Credeti k e un semn?

Răspuns Câştigător
| JayLeno a răspuns:

Nu este un "semn", este doar o simpla coincidenta ca multe altele: live=evil ...etc

16 răspunsuri:
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Nu am curiozitati de aceasta natura!

assiris
| assiris a răspuns:

Da cred ca e un semn ca ai luat-o in balarii. Ia o revista de cuvinte incrucisate si distreaza-te cu ea. Card e la noi in alta limba nu inseamna nimic. Omenirea cind nu are ce face cauta peste tot poate afla cind va veni sfarsitul. Viata e prea frumoasa si interesanta si merita sa o traiesti fara prejudecati si misticisme cum a creat isterie si acel 666

| wizard_cristi a răspuns:

Cuvantul este imprumutat din engleza unde nu este drac. Este pur si simplu o coincidenta.

| kh1ss a răspuns:

Cred ca nu ar trebui sa rascolesti atat de mult toate cuvintele ...si in plus acest cuvant nu este inventat de noi... si doar in limba romana scris invers inseamna drac...happy

pupimik
| pupimik a răspuns:

Normal?! Semn ca trebuie sa verific daca mi-au intrat banii in cont laughing
Nu cred in tot felul de superstitii. M-am nascut intr-o vineri 13 ...si nu ma consider deloc ghinionista.

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Pana acum nu am fost curioasa sa citesc cuvantul CARD invers. Dar acum ca l-am citit, chiar cred ca este un semn si anume de carte ca tocmai mi-a expirat cardul.

| leluc a răspuns:

Da banu' de pe card, ochiu' dracului tongue ceva putred la mijloc sigur...happy

| monicaclaudia a răspuns:

Lolz cind vine extractul contului )) e ceea ce gindesc si eu laughing

| monicaclaudia a răspuns:

Uite mai am ceva de zis ( doar in limba noastra la o adica daca il citesti invers are sensul acesta asa ca doar noi romani sunte asa de superstitiosi?

| crisa a răspuns:

laughing CARD, carduri, s. n. Instrument bancar de forma unei cartele magnetice prin care clienţii au acces la contul propriu, atunci când utilizează bancomatul; carte de credit; carte de debit; cartelă. – Din engl. card.
Sa fim seriosi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut tzushk, nu am pretentia ca le stiu pe toate, dar uite in limba franceza acest cuvant este CARTE echivalentul lui"card" in Romania, si daca un francez il citeste INVERS -> ETRAC nu inseamna nimic... Care este concluzia?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un cuvant dar, semn al satanei (Card).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca stam sa ne gandim card citit invers e drac asta parca se numeste anagrama si daca mai stam sa ne mai gandim odata orice card are codul de bare cu 666...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Sunt multe cuvinte pe care le citesti invers si iti da un anumit cuvanthappy...Nu cred ca este semnhappy...pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit, mai demult de la mama mea:
NU ESTE O SIMPLA COINCIDENTA, Este semnul cel" rau" cum ar veni sa zic asa, ca si 666 nu e o coincidenta!