Nu este un "semn", este doar o simpla coincidenta ca multe altele: live=evil ...etc
Da cred ca e un semn ca ai luat-o in balarii. Ia o revista de cuvinte incrucisate si distreaza-te cu ea. Card e la noi in alta limba nu inseamna nimic. Omenirea cind nu are ce face cauta peste tot poate afla cind va veni sfarsitul. Viata e prea frumoasa si interesanta si merita sa o traiesti fara prejudecati si misticisme cum a creat isterie si acel 666
Cuvantul este imprumutat din engleza unde nu este drac. Este pur si simplu o coincidenta.
Cred ca nu ar trebui sa rascolesti atat de mult toate cuvintele ...si in plus acest cuvant nu este inventat de noi... si doar in limba romana scris invers inseamna drac...
Normal?! Semn ca trebuie sa verific daca mi-au intrat banii in cont
Nu cred in tot felul de superstitii. M-am nascut intr-o vineri 13 ...si nu ma consider deloc ghinionista.
Pana acum nu am fost curioasa sa citesc cuvantul CARD invers. Dar acum ca l-am citit, chiar cred ca este un semn si anume de carte ca tocmai mi-a expirat cardul.
Uite mai am ceva de zis ( doar in limba noastra la o adica daca il citesti invers are sensul acesta asa ca doar noi romani sunte asa de superstitiosi?
CARD, carduri, s. n. Instrument bancar de forma unei cartele magnetice prin care clienţii au acces la contul propriu, atunci când utilizează bancomatul; carte de credit; carte de debit; cartelă. – Din engl. card.
Sa fim seriosi...