| lulugabi a întrebat:

Ati incercat vrodata sa invocati spiritul lui "Bloody Mary"? sau la altcineva.Dar pana la urma cine a fost acest Bloody Mary? si de ce este faza aia cu invocatul.Este adevarat ca daca il invoci vine si te omora?laughing)))

8 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Ok, nu o sa stau sa traduc acum tot textul din spaniola de pe wikipendia, doar ce mi se pare interesant, si cam ceea ce ai intrebat tu ok?
Deci:
Bloody Marry numita in alte tari si Veronica, este o legenda urbana despre un spirit care apare intr-o oglinda dupa ce ii este rostit numele de un anumit nr de ori.
Ritualul nu este foarte interesant, de fapt, este cel pe care-l stim si pe care-l vedem in video-uri.
Legenda:
In legenda spaniola, bloody marry, sau veronica, este o fata care a murit la adolescenta, al carei spirit a ramas intre lumea celor morti si lumea celor vii, in unele versiuni este considerata fiica lui Dreaqwinking
Legenda in America:
Se spune caBloody Marry, sau Maria Insangerata, era o fetita de 15 ani foarte frumoasa si mandra. Mandria ei se datora parului ei foarte frumos, pe care-l pieptana in fiecare seara de 100 de ori.
Intr-o seara, cineva a vrut sa-i faca o farsa, si un om(inca nu se stie cine) s-a ascuns intr-un dulapt in timp ce ea se pieptana. Cand nu a fost atenta, omul a iesit din dulap, i-a pus mana la gura, si i-a taiat parul.
Ea nu a suportat sa fie urata, si sa astepta sa-i creasca din nou parul. O saptamana dupa, s-a sinucis. Se spune ca pentru a invoca-o ai nevoie de 3 lumanari, sa stai in fata oglinzii, le aprinzi, te piepteni de 100 de ori cum facea ea, si ii rostesti numele de 3 ori.

Alta versiune ar fi cum ca Bloody Marry era o tanara foarte bonlava si pe timpul acela nu se putea vindeca. Doctorul era tatal ei, care dupa 4 zile de coma, a decis sa o ingroape in spatele casei, sau in living, nu stiu sigur. Mama ei, nu vroia sa se duca la mormant, iar tatal ei, stiind ca v-a murii de frig, i-a injectat morfina.
Lui marry i s-a legat de mana, un fir, de care era legat un clopotel.
Tatal s-a dus la culcare, si a doua zii s-a dus sa vada clopotul, pe care l-a gasit aruncat. Vazand toate astea, tatal a dezgropat-o si a observat ca mainile ii erau pline de sange, si degetele ii erau fara unghii. Dupa ce a plans un bun timp, a vazut ca unghiile erau inglestate in cosciug, ca si cum ar fi zgariat, vrand sa iasa.
In versiunea asta se spune ca, pentru a invoca-o iti trebuie 3 lumanari, sa te rotesti de 3 ori, si in acelasi timp sa spui bloody marry de 3 ori.

Cam asta ar fi "adevarata" legenda a acestui spirit, gasit pe wikipendia, dar oricum, mi se pare cam ridicol, si este o poveste destul de slabawinking
Mai credibila este versiunea a 2 a, ca sa fiu sincerwinking

| MrEvil89 a răspuns:

Chiar crezi? am vazut si eu filme in care il invocau sau incercau pentru ca alte chestii paranormale veneau si se luau de personaje

| 123branzapute123 a răspuns:

NU e adevarat e o chestie nascocita de cineva. apropo am incercat

| Dixieee a răspuns:

Bloody Mary este o fantomă sau vrăjitoare ce face parte din folclorul din Vest. Legenda spune că ea apare în oglindă atunci când numele ei este rostit de trei ori (sau câteodată de mai multe ori, depinzând de versiunea poveștii), deseori acest ritual fiind făcut la petreceri sau ca parte dintr-un joc. Se mai spune ca deseori, cand o invoci te poate rani grav sau chiar sa te omoare. Asta depinde de persoana care o invoca. Legenda spune ca Mary era singura la parinti, tatal ei fiind doctor.Intr-o noapte a gasit-o cu ochii deschisi si, cica, fara sa respire( moarta).La miezul noptii a sapat o gropa in gradina a pus-o pe Mary in cosciug si a ingropat-o in cosciug punanad o sfoara da care la suparafat a prins un clopot iar sfoara de un bat infipt in pamant.A prins clopotul ca daca cumva Mary era vie sa traga de franghie, clopotul sa sune iar tatal sau sa vina si sa o dezgroape.Mamaei a stat pe mormant si a plans in contiuu.Docturul, si-a dat seama ca o sa inghete asa ca a injectat-o cu somnifere, ea a adormit pe loc asa ca a dus-o in casa.Mary a tras de sfoara si clopotul a inceput sa bata dar nimeni nu a auzit-o.De dimineata cand tatal ei s-a dus la mormantul ei din curte a vazut batul cu clopot daramat a inceput sa sape cand a deschis cosciugul Mary era moarta si avea mainile pline de sange dar, nu mai avea unghii, ele era prinse de capacul cosciugului pe interior.

| JuuustMe a răspuns:

Pai de fapt bloody mary a fost o mireasa careia i-a fost distrusa nunta de un mor sau ceva de genul...si se zice ca dca zici de 3 ori bloddy mary in oglinda la 12 noaptea ia vine si ori ati zice viitorul ori iti taie capul :
)))
FUNDA?batting eyelashes

| RebecaRubby a răspuns:

În anii ’90, o americancă între două vârste, celibatară, a decis să pună capăt acestor speculații și a apelat spiritul. A doua zi, a fost găsită zăcând în ușa băii, cu un cuțit înfipt adânc în spate.
O tânără franțuzoaică a încercat și ea efectele chemării, dar apariția din oglindă a speriat-o atât de tare încât s-a împiedicat, rupându-și un picior.:-s

| Andrei4TPU a răspuns:

A fost un film despre fantoma lui Bloody Mary. Cica daca spui noaptea la 24:00 in fata oglinzii Bloody Mary de 3 ori apare si te omoara happy. E o prostie am incercat si m-am vazut doar pe mine thinking Chestiile astea cu sa spui de 3 ori bla bla bla la 24:00 bla bla bla mi se pareau interesante dar se pare ca nu sunt adevarate happy

| andytvb a răspuns:

Eu stiu mai multe versiuni dar cea pe care nimeni nu a mentionat-o este aceasta:
Se spune ca de mult era o fata pe care parintii au maritat-o cu sila de la 14 ani.Sotul ei o tachina, o maltrata si o supunea la munci grele.intr-o zi ea a aflat ca este insarcinata.Ea i-a spus barbatului vestea iar el a batut-o asa de rau incat a avortat si a fugit la mormantul parintilor sai plangand.Nervos, barbatul a raspandit zvonul ca l-ar fi inselat. Consiliul satului a hotarat sa o arda pe rugi.Inainte sa moara a vrut sa se uite ultima data in oglinda lasata zestre de catre parinti.

Întrebări similare