Ei, dar de ce nu o fentezi? Trage-ți mâna!
Nu știam că se mai aplică, metoda aceasta "barbară", elevilor. Dacă vrea, profesorul poate să-l "ardă" la catalog, nu-i să-i ardă palmele. : ))
Ei, mi-e frica sa ma opun, sa nu-mi scada nota la purtare! tac si rabd, in general
Chiar daca am terminat de mult timp liceul, nu am avut profesori atat de primitivi
Palma am luat...dar bataie niciodata nu a fost cazul...
Sunt un tip linistit la scoala
Ohoo, in 1-4 luam in prostie. Ma rog, nici chiar asa, ca eu eram din aia mai constiinciosi, dar ai mei colegi erau torturati zilnic. Palme peste fata, rigle si bete rupte peste maini, tras de par si de urechi, dat cu capul de tabla si nu exagerez cu absolut nimic. Pana si intr-o excursie i-a dat invatatoarea doua palme lu unu' de i-au aplaudat urechile.
Eu mi-am luat numai rigle si bete la palma, din cate imi amintesc.
Asta de la invatatoare, in 1-4, pe urma ar fi fost chiar aiurea sa mai primesc ceva.
Eu nu am luat-o de la invatatoare, dar o iau acum, de la profi si e nasol tare! Ma dor palmele de nu mai pot si acum cand tastez, e o pedeapsa dureroasa si umilitoare!
In ce clasa esti? De la o varsta mi se pare penibil din partea profesorilor sa mai foloseasca aceasta metoda de cacao. Cand eram copii, in 1-4, mai mergea cum mai mergea, atunci nu stiam ni prea multe, dar acum putem sa ii lasam fara serviciu daca continua cu tratamente din asta.
Da,printr-a 7-a cred ca era. Dar s-a intamplat doar o data. Culmea era ca cea care a facut chestia asta era un simplu suplinitor
anonim_4396 întreabă: