| ~~Ingerasul Riri:D~~ a întrebat:

Ati mai auzit ca un caine sa aiba raie? eu nu.
in fine... daca exista asa ceva la caini va rog spuneti-mi dupa ce imi dau seama daca cainele are raie,... funda

Răspuns Câştigător
| ikram a răspuns:

Da (sigur), poate avea cainele raie, oricum se trateaza stie orice medic veterinar. In general ii cade sau i se rareste parul de pe anumite zone ale corpului si nu se simte cainele prea bine.
Daca banuiesti ac ar avea raie du-l la un consult veterinar sau cheama un medic sa-l controleze.
Ai grija ca raiele se iau si la oameni, sa te speli bine pe maini dupa ce pui mainile pe caine.

5 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Un articol interesant care poate te lamureste http://www.petshop-online.ro/......_0129.html

| pitesti a răspuns:

Daca au caprele raie de ce nu ar avea si cainii? laughing big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum doi ani am dus un ciine maidanez la tratament, avea riie, si tratamentul a costat circa 5 mil. De vindecat, s-a vindecat total si i-a crescut blana, dupa aproape 6 luni.
Acum arata bine, doar pe bot i-au ramas ceva semne de la ranile avute, si ...cred ca din cauza tratamentului puternic i-a slabit vederea la distanta! Latra pe toata lumea si abia cind se apropie isi da seama daca este persoana straina sau cunoscut.
Ciinele este o corcitura cu dalmatian si il am la servici... ( adolf )

Răspuns utilizator avertizat
| kryssstyna a răspuns:

Are multe bube cred laughing stiu doar ca dupa nu mai are par in locurile unde avea raie thinking