| Larisa_4465 a întrebat:

Ati picat vreunul la bac la mate la sesiunea din vara2010? ziceti-mi si mie cum credeti ca vor decurge lucrurile in toamna, vom avea sanse mai multe de reusita? mie mi-e cam teama tot ce o sa fac in plus
e sa-mi iau formule la mine in rest nu stiu sper sa fie oke...mai e putin timp pana pe 1 sept.
. multa bafta si voua...ASTEPT PARERI

4 răspunsuri:
| clofu a răspuns:

Buna, de picat am picat, tot la matehee heecred ca e o pierdere de timp sa iti faci fituica cu formulele... cel putin eu imi fac degaeaba. pentru ca nu stiu sa le aplic. O sa fie mult mai rau acum, deoarece o sa vina toti elevii care au picat in prima sesiune.deci nu o sa ai de unde copia, in rest... spor ca casti fara fir.

| rationality a răspuns:

Data viitoare nvata, daca ai invatat, invata mai mult

| Larisa_4465 explică:

Clofu buna:* de unde esti? eu zic ca mi sunt folositoare formulele si pana la urma trebuie sa fim mai optimisti ca eu eram o eleva buna din clasa si m am facut de ras cand au luat cei slabi si am picat eu...asta e noroc si tie

| Larisa_4465 explică:

Rationality buna ...am invatat dar am eu niste probleme cu matematica nu mi place mie si asta e am facut proasta alegere mate-info si acum am ramas pe dinafara... dar spune-mi cand mai am timp sa invat daca miercuri pe 1 sept am examenul?