| Malvina24 a întrebat:

Ati putea sa-mi spuneti si mie ce ati avut de invatat pentru bacalaureat la istorie? Eu o sa dau la istorie si as vrea sa incep de acum sa citesc cateva informatii ca am mai mult timp liber in vacanta decat o sa am in timpul scolii.As vrea sa-mi spuneti exact ce anume, stiu ca e istoria romanilor, dar voi pe ce ati pus accent? Va multumesc pentru raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| allleeeee a răspuns:

Uite aici ceva util :
http://www.calificativ.ro/......23951.html

1 răspuns:
| sufletzel a răspuns:

La ce harababura e in romanica nostra manca-o-ar cainii, nu vezi ca schimba de la an la an programa. E posibil sa nu mai fie valabil ce a fost anul trecut.
Mai bine mai asteapta putin pana incepi scoala si de acolo primesti informatii complete si corecte. Mai e doar o luna nu? Mai bine bucura-te si de bucatica asta de vacanta ca destul o sa te stresezi si o sa inveti o gramada pe parcursul anului. Si daca ar fi doar bacul n-ar fi asa greu, dar banuiesc ca mai trebuie sa inveti si pentru admitere la fac. Asa ca ia-o usor, bucura-te de vacanta ca timp e destul. Si decat sa-l pierzi invatand altceva decat ce ai pentru bac, mai bine stai. K o sa te apuci obosita de treaba.