De multe ori am simtit ca Dumnezeu chiar exista, am incercat sa-l descopar prin carti, reviste, am citit tot ce era posibil despre el.In general nu este bine sa faci rau la nimeni, m-am rugat pentru ei si am zis:''Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac''. In general eu nu prea gresesc, nu ca sint perfecta dar am frica de Dumnezeu si nu imi place sa fac rau si sa gresesc.
Da Ajutorul lui Dumnezeu l-am simtit mereu. Nu a fost zi in care el sa nu ma ajute. Cel care ne poate ajuta cel mai mult este Dumnezeu.
Da am trait clipe in care Dumnezeu m a ajutat sa scap cu viata in urma unui accident in care masina Logan s a facut praf si nu am avut decat lovitura cind masina s a rasturnat
si ne a aruncat 5 m, deci dumnezeu exista si ne ajuta chiar daca noi nu suntem attaa de bine cum ar trebui, si in momentul accidentului chiar am trait ca dzeu e cu noi si a fost si va fi.
Da si mai ales daca te rogi la EL in fiecare zi... Dumnezeu te ajuta! Dar sa te rogi din sufler si cand vezi k te-a ajutat sa nu uiti sa ii multumesti. Poate ai timp sa citesti si din Biblie
Anutza_9378 întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă: