| 3itif3yu a întrebat:

Au voie profesorii sa dea teme de vacanta? Sau au voie sa te noteze direct cu 2 daca nu stii doar o definitie, fara sa te mai asculte din restul lectiei?

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

Știu că întrecut prin 2016 a fost adoptat Statutul Elevului prin care se interziceau temele de vacanta.
Daca legea aia mai e valabilă profii nu au voie să îți de teme de vacanta.

| 3itif3yu explică (pentru LordCristobal):

Multumesc ca ma ajuti si nu esti aici doar sa tii o morala cat se poate de proasta. Unii vin aici pe baza unor reguli inapoiate din comunism fara sa se "actualizeze"

7 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Ești în clasa 1-a de ți se pare străin termenul de "tema de vacanta"?

Răspunsul este da, așa cum ar putea să-ți spună oricine a făcut școala în Romania. Nu cred că a scăpat cineva de ele la noi.

| mi25 a răspuns:

Vreti, voi elevii, sa modificati regulile scolare? Profesorul este stapan pe orele sale. Daca el considera ca definitia respectiva este imprtanta pentru lectie, poate sa-ti dea si 2.
Chiar nu inteleg pe acei elevi care cred ca stiu mai multa pedagogie decat profesorii.

| 3itif3yu explică (pentru mi25):

Asta e ideea, ca intrebarea nu are nici o treaba cu lectia de zi. Si nici nu face parte dintr-o lectie. E doar o singura definitie, un citat.

| mi25 a răspuns (pentru 3itif3yu):

Cand eram elev la liceu aveam un profesor de istorie care punea intrebari din toata materia invatata. Rezultatul nestiintei era acelasi ca cel spus de tine. Asa ca "Toate-s vechi şi nouă toate." cum zice Eminescu. Metoda de a conduce orele este a profesorului.

| 3itif3yu explică:

Mai specific, vacanta de modul.

| VoidEternal a răspuns (pentru 3itif3yu):

Și vacanta de modul tot o vacanta e. Aceleași reguli.