| NICKSOOO a întrebat:

Auziti, este adevarat ca daca visezi o persoana, acea persoana se gandeste la tine? Vreau raspunsuri cat mai complexe. Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| Dana211 a răspuns:

Nu e adevarat! Faptul ca visezi pe cineva inseamna ca tu te gandesti la persoana respectiva si nu invers. Visele sunt rodul imaginatie noastre si ele reflecta de cele mai multe ori ceea ce am dori sa ni se intample

| NICKSOOO explică (pentru Dana211):

Mda...cred ca ai dreptate! :-(

5 răspunsuri:
| AnOnIm20202020 a răspuns:

Alta categorie n-ai gasit?

| Meheツ a răspuns:

Visele nu au intotdeauna o logica. Ele au loc in subconstient. Subconstientul este acea parte a creierului care "stocheaza" informatiile de tot felul (persoane,lucruri,ganduri, amintiri, trairi, emotii, locuri) pe care tu le-ai inmagazinat. Ca ai visat respectiva persoana, nu inseamna nimic, nici in cazul tau nici in cazul persoanei, deoarece, repet, visele amesteca toate informatiile din subconstient formand un amalgam, care este transmis prin unde cerebrale catre constient (cand efectiv visezi-deoarece tu iti dai seama ca este un vis). Visele si tot ce se petrece in ele nu au legatura cu ce se ptrece cand actioneaza numai constientul (cand esti treaz).

| MarioOnette a răspuns:

big grin l-am visat noaptea asta pe channing tatum nu m-am asteptam sa ma cunoasca big grin eu crred ca nu e adevarat tu singura inainte de a a dormi te-ai gindit la persoana aceea si ai visat-o

| oOMasTerOo a răspuns:

Pai depinde daca acea persoana te stie pe tine si tu o sti pe ea da s-ar putea sa se gandeasca dar nu numai daca o visezi tu... FUNDA

Întrebări similare