ValiMocanu
| ValiMocanu a întrebat:

Auziti la Abramburica: "Ce mare dificultate? Se corecta Armata I-a, cu Armata a II-a".
Am crezut ca mor. Ministru al Educatiei, Cercetarii si Inovarii. Unde ajungem fratilor cu asa politicieni?

Răspuns Câştigător
| anonim a răspuns:

@valimocanu, sincer, chiar este de plans.insa asa cum am mai spus, si ma repet, pana cand nu se va destepta prostimea, noi nu vom trai bine. vom fi condusi in continuare de vangelie, de becali, de..., etc.nu vreau sa-i insirui pe toti aici.insa nu ai observat ce se intampla cu facultatile private? sunt atat de multi bani in joc, incat au ajuns sa dea statul in judecata si sa mai si castige.

12 răspunsuri:
| FearNoEvil a răspuns:

No Comment (nu stiu daca sa plang sau sa rad).

| selef a răspuns:

Unde suntem si acum in ''rahat''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si eu m-am prapadit de ris, ca greseala lor, atit de insignifianta ii costa pe elevi la nota rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traim din nou vremea lui Caragiale. Bine ca am terminat scoala, pacat ca fiica-mea e eleva.

| mihaela_5361 a răspuns:

De fiecare data imi spun ca mai jos de atit nu se poate...si totusi se poate! Am impresia ca nu mai iesim din mocirla asta nenorocita. Mai grav este ca aceste "elite" sunt peste tot! Unde ajungem? Probabil ca trebuie sa atingem pragul cel mai de jos cu putinta ca, mai apoi, sa revenim pe calea cea buna. Din pacate aceasta cale este cam departe in momentul de fata.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Stai sa vezi ce urmeaza. Au pus in toate posturile de conducere din vami, finante, inspectorate scolare, etc, pe toti trepadusii handicapati care au ajutat la campanii electorale.

| csintalan a răspuns:

Odata se greseste se iarta de mai multe ori oare nu devine o obisnuinta?

Janina
| Janina a răspuns:

Se face prea mare tamtam pentru atata greseala, sunt lucruri si mai importante de facut...mai conteaza o eroare mica...masa pe doamna in pace, trebuie sa isi faca si ea o vila, o viata sociala etc etc

| idanna a răspuns:

Gigel...nu e de ras sau de plans... e de luat masuri...altfel ...nici nu mi vine sa ma mai gandesc mai departe... e plina tara asta de alti Abramburiti ca si D-na pomenita de Vali... Of of mai mai...

| maryana5 a răspuns:

Iti spun eu unde straight face la balaceancawinking cum asta s-a desfiintat frustrated ne ducem la spitalul 9winking. Si acolo ne trebuie acte rolling eyes... asa ca devii emo drooling. si incepi sa te tai whistling si te sinucizi de atata taiat straight face
salvati omenirea! salvati Romania! salvati elevii! luatio pe screlozata aia de pe post at wits' end (macar sa nu se fac de rusine oh go on )

xoxooo, mary peace sign

ValiMocanu
| ValiMocanu explică:

Am vazut si revazut stirea cu Abramburica de cateva ori si mi-am adus aminte de vorbele poetului:
"Incat fomfii si flecari,
gagauzii si gusatii,
balbaiti cu gura stramba
sunt stapanii astei natii.

Voi sunteti urmasii Romei?
Niste rai si niste fameni.
I-e rusine omenirii
sa va spuna voua oameni".
Sper sa-mi fi reamintit corect strofele. Cu tristete am remarcat ca ne-am intors la anii 1800 si ceva.

ValiMocanu
| ValiMocanu explică:

Am vazut si revazut stirea cu Abramburica de cateva ori si mi-am adus aminte de vorbele poetului:
"Incat fomfii si flecari,
gagauzii si gusatii,
balbaiti cu gura stramba
sunt stapanii astei natii.

Voi sunteti urmasii Romei ?
Niste rai si niste fameni.
I-e rusine omenirii
sa va spuna voua oameni".
Sper sa-mi fi reamintit corect strofele. Cu tristete am remarcat ca ne-am intors la anii 1800 si ceva.