| NICKSOOO a întrebat:

Auziti, mi s-a frant o unghie de la mana, dar nur niormal, ci nu stiu cum sa va spun; din carne dar numai spre partea dreapta ( ca un mini-dreptunghi). Ce pot afce?(toata unghia in rets e taiata)

Răspuns Câştigător
| Addaa1998 a răspuns:

Este perfecta crema de galbenele dar si spirtul deoarece este tot un dezinfectant
Dar cel mai bun medicament este tinctura de propolis
Daca mai ai nevoie de ceva intreaba-ma, am sa iti raspund cu mare drag

6 răspunsuri:
| Addaa1998 a răspuns:

Fii atenta la cum scrii ca nu se intelege si da cu dezinfectant(tinctura de propolis) si asteapta sa creasca unghia

| NICKSOOO explică (pentru Addaa1998):

Ok, mersi

Spirtul este bun? M-am dat cu crema de galbenele

Ok; multumesc mult; dar nu stiu, mi s-a frant chiar rau, pur si simplu dintr-o data, nu am mai patit niciodata asa ceva; dar acum oare cum va creste ca este taiata in "L", adica o parte taiata chiar rau, iar alta normal (din carne, act de mult am putut)?!

| Addaa1998 a răspuns (pentru NICKSOOO):

Este perfecta crema de galbenele dar si spirtul deoarece este tot un dezinfectant
Dar cel mai bun medicament este tinctura de propolis
Daca mai ai nevoie de ceva intreaba-ma, am sa iti raspund cu mare drag

| alex_6189 a răspuns:

Teai putea bandaja sa nu se vada sau sa ti dai unghia mai din carne ca sa fie la acelasi nivel cu unghia rupta si sa nu se cunoasca, bafta

| NICKSOOO explică (pentru alex_6189):

Nu pot s-o tai din carne ca sa fie la acelasi nivel; pentru ca s-a frant chair bine, mai mult de jumatate, mai mult ca din carne; nu stiu cum sa spun ca sa mai fac bine inteleasa, dar cred ca ati inteles cam cum..arata :-((