Sincer? nu îmi place, deoarece din clasa a V-a și până acum în a XI-a am tot avut probleme cu ea și unde mai pui că în a9a și a10a abia am trecut pentru că profa avea ceva cu noi
Si de unde stii ca suntem sinceri. Poate vrem doar funda
Mie imi place dar nu mai am timp de ea, ca si de scoala de altfel
Da... mie chiar imi place dar e cam prea mult de invatat ( ma refer la materia de a 7-a )
Am fost si la olimpiada judeteana la bio... si mai imi trebuiau 3 puncte sa iau mentiune! Asta e!
Da,pentru ca vreau sa devin medic si pe langa ca este o materie frumoasa, momrntamn invat zooologie dar abia astept anatomia.
Hi, biologia este o materie foarte frumoasa, adica inveti despre plante animale si oameni. Cum se dezvolta fintele pamintului, cum pot fii ajutate daca se imbolnavesc. pe scurt este o adevarata aventura. ( asta daca treci de biologia din clasa a IX-a, in care inveti genetica plantelor )
Vrei foarte sincer? oki pai in clasa a v a in primul sem. dmn prof m-a gasit cu o copiuta:p si a avut ciuda pe mine
in sem. al II -lea mi-am nvatat, si acum in clasa. a VI invatam despre animale si o ador dmn. profesoara ma asculta in fiecare ora si am numai 10