| xdiduuu a întrebat:

Auziti va place biologia?pentru cel mai sincer raspuns

Răspuns Câştigător
| Husicel a răspuns:

Sincer? nu îmi place, deoarece din clasa a V-a și până acum în a XI-a am tot avut probleme cu ea și unde mai pui că în a9a și a10a abia am trecut pentru că profa avea ceva cu noi

11 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Biologia de clasele 5-8, da.
Cea de clasele 9-12, groaznică.

| sabin89 a răspuns:

O iubesc la nebunie. O visez si noaptea.

| eugenl a răspuns:

Si de unde stii ca suntem sinceri. Poate vrem doar fundahee hee
Mie imi place dar nu mai am timp de ea, ca si de scoala de altfel

| Adina981 a răspuns:

Da... mie chiar imi place dar e cam prea mult de invatat ( ma refer la materia de a 7-a )
Am fost si la olimpiada judeteana la bio... si mai imi trebuiau 3 puncte sa iau mentiune! Asta e!winking

| LenaleMinato a răspuns:

Da,pentru ca vreau sa devin medic si pe langa ca este o materie frumoasa, momrntamn invat zooologie dar abia astept anatomia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O detest, dar iubesc fizica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tie iti place fizica?

| Elena1994 a răspuns:

Da, imi place! O adooor! happy

| AnaAlina a răspuns:

Hi, biologia este o materie foarte frumoasa, adica inveti despre plante animale si oameni. Cum se dezvolta fintele pamintului, cum pot fii ajutate daca se imbolnavesc. pe scurt este o adevarata aventura. ( asta daca treci de biologia din clasa a IX-a, in care inveti genetica plantelor angry )

| Anca2012 a răspuns:

Vrei foarte sincer? oki pai in clasa a v a in primul sem. dmn prof m-a gasit cu o copiuta:p si a avut ciuda pe mine
in sem. al II -lea mi-am nvatat, si acum in clasa. a VI invatam despre animale si o ador dmn. profesoara ma asculta in fiecare ora si am numai 10love struck

Întrebări similare