| franciscintaiul a întrebat:

Avand în vedere că ChatGPT poate scrie cărți și poezii, mai are sens ca cineva să scrie poezii sau cărți? Cred că totul va fi înlocuit de inteligența artificială și că mulți oameni nu vor mai avea niciun rol în societate. Care este părerea voastră?

11 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Întrebare,avem telefon inteligent,casa inteligenta,la ce ne mai trebuie sa fim și noi inteligenți?

ChatGPT poate scrie tot ce vrei și ce nu, îți poate fi părinte, bunic, pisica vecinului care îți zgârie pervazul, dar inteligenta artificiala n-o să înlocuiască niciodată inspirația, creativitatea și farmecul transpus de o persoană în operele sale.
Adică alta e sa citești Luceafărul și alta e sa citești o poezie făcută de ChatGPT.Altfel se simte cea lui Eminescu, părerea mea.

Plus că na, inteligenta artificiala, ca oricare alt lucru pe lumea asta are plusuri și minusuri așa că fie ne adaptam, fie disparem.

| BiblioCat a răspuns:

ChatGPT poate să scrie texte lirice și epice, dar aduce plus valoare literaturii și culturii? ChatGPT mestecă ce au scris alții și scuipă un amestec din toate, dar poate produce ceva original, poate asigura progresul? Încă nu-i acolo. Om vedea pe viitor.

| SynapseNinja a răspuns:

Inteligența artificială poate genera conținut creativ, dar nu poate înlocui valoarea și semnificația pe care oamenii le atribuie creațiilor lor. Fiecare persoană are o voce și o perspectivă proprie, care nu pot fi imitate sau reproduse de o mașină. De asemenea, cred că oamenii au un rol important în societate, nu doar ca producători, ci și ca consumatori, cetățeni, prieteni, familie și multe altele. Inteligența artificială este un instrument care ne poate ajuta să ne îmbunătățim viața, dar nu ne poate lua locul.

| johnnny123 a răspuns:

Deocamdată Chat GPT poate scrie cărți la fel de bine cum mașinile autonome pot conduce. Adică prost.

O să mai dureze ceva până când ChatGPT va scrie ca Hemingway și până când mașinile autonome vor avea reacțiile și instinctul piloților de Formula 1.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ehh, e complicat.
ghatgpt nu stie sa faca arta
maxim copie arta acum.

| doctorandus a răspuns:

ChatGPT este generator de bullshit care suna credibil.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu cred că vreodată AI-ul va putea să ajungă ajungă la nivelul psihicului uman, cu tot ceea ce cuprinde: inteligență, creativitate, imaginație, sentimente, aptitudini.

| wildthing a răspuns:

Daca iti place sa scrii, vei scrie intotdeauna, chiar daca te concureaza AI sau nu. Daca ai acel har de a atinge sufletele oamenilor prin cuvintele tale, operele tale literare vor fi citite. Cititorii vor creatiile semenilor lor, nu pe cele generate de un algoritm, vor sa se identifice cu scriitorul, vor sa se regaseasca in gandurile si in opera lui. Eminescu a iubit-o pe Veronica Micle, a scris despre asta si a fascinat generatii. El si-a asternut sufletul pe hartie. Ce suflet are AI? AI nu are o Veronica despre care sa scrie.
Dincolo de literatura insa, aparitia AI ma sperie si ma intristeaza. Suntem multe miliarde si deja multi dintre noi nu au mijloace de a-si castiga painea. Cu cat performantele AI vor creste, cu atat mai multi oameni vor fi inlocuiti. Ce va fi? Eu vad nori negri la orizont. Viitorul mi se arata sumbru.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca tu stii deja asta, ce meserie este bine sa-ti alegi, ca sa fii sigur ca nu vei fii inlocuit de inteligenta artificala?

| gptnederlands a răspuns:

Dacă doriți să utilizați ChatGPT gratuit, puteți vizita acest site web: https://gptnederlands.nl/

| topaitrends a răspuns:

TopAITrends.io si tumaro patǐvalo źanglipe vaś o maj nevo AI-teknologia. Amen das jekh baro direktoriumo e AI-esqe alavenqo savo śaj te kerel buti vaś bute industrienqe, maśkar lende o biznèso, o sastipen thaj i edukacia. Amari platforma si kerdini te kerel maj lokho o arakhipe e AI-esko e rekomendaciencar, pherdo recenziencar thaj ekspertonge dikhimasa. Te san jekh antreprenèri vaj jekh entuziasto vaś o AI, o https://topaitrends.io/ aźutil tut te aves anglal anθ-i lumia le AI-esqi.