anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Având în vedere că poluarea incepe sa afecteze planeta...
Cât timp credeți că va mai rezista omenirea

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand oamenii isi vor schimba modul de gandire, pentru a trai diferit, atunci va inceta poluarea. Dar omenirea va continua sa se transforme.

19 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

1900s e in lumea lui, lasa-l.

Va mai rezista destul, evident.

Cred ca intr-o foarte mare masura avem posibilitatea sa reducem semnificativ poluarea, sau sa o reducem treptat, cum am inceput sa facem oricum. Cat de brusca trebuie sa fie aceasta estompare, cred ca putem calcula relativ usor. Deci, daca nu ti se inchide lumina la ora 8 seara, in fiecare zi, suntem inca ok. Adica nu e extrem de grav si pot fi luate masuri treptat.

Nu mai asculta toti tristii care se plang ca "am stricat planeta" in timp ce scriu de pe laptop, asculta muzica de pe pc, dau mesaje de pe telefon, au aerul conditionat dat la maxim, toate becurile aprinse, etc.
E normal sa "stricam planeta" daca nu vrem sa locuim in pesteri.
Era ok sa avem putin mai multa grija? Da. Dar stai linistit ca daca am fost capabili sa poluam, putem gasi solutii pentru a o si reduce.

| Michaeel a răspuns:

Ti s-a urcat covidul la cap.Chair daca poluarea afecteza planeta nu exista ''sfarsitul lumi'' si chair daca sa zicem ca exista, el nu va veni acum.Planeta noastra si universul in sine exista de miliarde de anii, nu are cum sa se sfarseasca.Omenirea va rezista mult si bine, chiar si cu poluare, chiar si cu raboi si virusi, nu poate sa nu existe viata, viata va exista mereu.

| Serghei1722 a răspuns (pentru Michaeel):

Daca stai să gândești puțin poluarea afectează planeta, iar dacă de exemplu ar dispărea albinele omenirea ar mai rezista maxim 4 ani

| Michaeel a răspuns (pentru Serghei1722):

Albinele,niste fiinte atat de neinsemnate? Baiatul meu, te-ai uitat la prea multe stiri cu covidul si alte prostii.Lasa tu filologia, sfarsitul omeniri si alte terori ale conspiratiei ca te strici de cap.

Neînsemnate?
Tu trăiești sub o piatră sau ce?
Știi măcar cum funcționează planeta asta

| Michaeel a răspuns (pentru Serghei1722):

Hai ca te las, clar nu esti in apele tale.

happyMă refer la faptul ca albinele polenizează plantele, iar fără acestea, puține plante ar supraviețui.Nu zic că omenirea nu ar supraviețui neapărat fiindcă avansăm in tehnologie dar viața fără ele ar fi mult mai grea

| Andresso a răspuns (pentru Serghei1722):

Ar fi chiar imposibila fara ele. Lasa-l pe el ca el e cel ce traieste pe alta planeta, presupun ca e un trantor de la oras care mananca ciocolata in fiecare zi si sta pe net sa comenteze ce-l duce mintea aia deșteaptă.

| Serghei1722 a răspuns (pentru Andresso):

Mă bucur sa dau de oameni normali happy

| anonim_4396 explică (pentru Serghei1722):

Ce frumos, sunt ceva conturi care le-am blocat, apar noaptea si se baga in seama sa "corecteze greseli", cand ei fac o mare greseala: felul in care se baga in seama. Probabil e bautura nu stiu.

| Serghei1722 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și pe mine mă enervează, dar na

| anonim_4396 explică (pentru Serghei1722):

Stiu cum e, mai scapa cate unu. big grin

| Andresso a răspuns:

Va mai rezista mult timp, omenirea nu va rezista, tot ce avem pe planeta rezista, numai noi oamenii nu, noi distrugem totul in cale, nu ne convine absolut nimic, vrem mai mult si mai mult... sa speram ca ne vom trezi la un moment dat(datorita unei catastrofe cel mai probabil, ca altfel nu se poate) si vom trai altfel, mai cu pofta de viata si mulțumiți cu ce avem.
Asta e parerea mea.

| Serghei1722 a răspuns (pentru Andresso):

Părerea mea e că nu ne vom schimba niciodată,iar până la urmă vom distruge planeta, iar dacă vom reuși să mergem pe alte planete să trăim acolo, le vom distruge și pe acelea până la urmă
Noi, oamenii, vrem sa colonizăm alte planete, dar de ce nu salvăm Pământul cât încă se mai poate

| Jokers666 a răspuns:

Dupa parerea mea pana cand vor veni extracteresti pana atunci mai ai de asteptat

| EuSuntOmul a răspuns:

Maxim 2 ani sa mai pot petrece timp in cs

| DigBick a răspuns:

Chiar m-am uitat recent la cateva documentare si am ramas oripilat de o chestie, mai exact de faptul ca noi chiar daca am opri in momentul de fata orice forma de poluare, suntem deja la un nivel prea avansat, iar planeta o sa fie intr-un proces de incalzire in continua crestere. Deja se observa ca anotimpurile s au dat peste cap, clima s-a dat peste cap si asa mai departe. Ne am facut o cu mana noastra, acum putem doar sa amanam, nu sa oprim, cel putin in momentul de fata. Obisnuiti va, pentru ca ne asteapta mul mai rau de atat.

| Serghei1722 a răspuns (pentru DigBick):

Ai dreptate!
Dar dacă NASA ar primi fonduri de la oameni bogați sau din alte surse (de exemplu bugetul anual alocat armatei americane este de aproximativ 650 miliarde dolari..cred că nu au nevoie de chiar atâția bani)poate ar reuși să facă niște mașinarii sau ceva pentru a repara atmosfera