Burebista nu e o mamaliga, ca Decebal.Prietene,istoria care ne-o baga pe gat astia de la scoala TREBUIE STEARSA SI RESCRISA DIN NOU! Burebista patrundea cu oastea in Roma si o distrugea, odata cu Caesar!
. Asta e adevarul, o parte a adevarului este chiar insusi Atlantida http://templulsecretelor.blogspot.com/......anesc.html sau asta>
Eminescu a fost ucis! Acestuia i s-a provocat o boala psihica intentionat.A fost transportat la spital, iar acolo a aflat ca boala sa putea fi tratata decat cu mercur(2 g. pe zi, cand doar jumatate de gram iti este suficient pentru a deceda). Acestia i-au administar mercur, mult mercur, care il puneau in mancare.Aerul din camera in care era internat era afectat cu mercur, si nu avea voie sa isi aeriseasca camera.Cand mercurul a pus stapanire pe el, a fost lovit cu piatra in cap si a decedat pe loc.De ce? El a fost cel care a vrut sa Dacieze Romania, iar evreilor asta nu le era convenabil.Imi cer scuze daca am scris ceva ce te deranjeaza, deci imi cer scuze in avans.
O seara buna in continuare! Toate cele bune!
Isvziwbdj întreabă: