| contulmeu999 a întrebat:

Avem un profesor care predă prost matematică, noi fiind mate info avem nevoie mare de matematica. Noi, elevii, am vrea sa schimbăm profesorul din aceasta cauză. Majoritatea sunt de acord dar nu știm cum să procedăm. M-am interesat pe internet dar sunt informații vechi, care nu știu dacă mai sunt valabile. Putem sa ne schimbam profesorul? Daca da, cum trebuie sa procedăm?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

În prima fază, cereți lui să vă explice mai bine, cereți lui meditații, puneți întrebări la ceea ce nu înțelegeți.
Apoi alegeți un delegat și vorbiți cu în ordine cu dirigentele, cu directorul școlii, cu președintele comitetului de părinți, cereți ca un inspector școlar să asiste la orele lui. El mai predă și la alte clase. Întrebați și acolo ce părere au ceilalți copii. Apoi faceți cerere scrisă semnată de toți, că doriți alt profesor. Este o procedură dificilă și cu șanse mici de succes.

| StrongHeart a răspuns:

De ce vreti sa il schimbati?

| zilog a răspuns:

Foarte usoar faceti o cerere pe care sa o semneze toti elevii.
faceti-o in 3 exemplare ca sa nu musamalizeze nimeni czul

prima data mergeti frumos la director cu cereerea
si daca nu il schimba atunci mergeti si la inspectoratul invatamantului din acel judet
si daca nu il schimba trimiteti o cerere si la ministerul invatamantului dar trebuie sa fie semnata de toti

EU AM SCHIMBAT DIRIGINTELE PENTRU CA NE BATEA LA PALMA CU POMPA DE LA BICICLETA SI CU LINIA SI CU ARATATORUL
SI CU PICIORUL DE LA SCAUN pentru ca luam note proaste la alte materii
citea catalogul si ne batea la palma in speranta ca o sa invatam mai bine si o sa luam note mai mari!

asa ca am facut o foaie si am mers cu ea la director si la schimbat

DACA PE UN PROFESOR IL SCHIMBA DE 2 ORI ELEVII GATA IL DA AFARA DIN INVATAMANT!

| SingleForOne a răspuns:

Faceți raportări la directorul școlii, pe urmă la inspectorat, dacă nu se schimbă nimic. Ați putea vorbi cu alți elevi din alte școli, vedeți cum procedează acei profesori, și propuneți astfel de idei... În ultimul caz, ieșiți în stradă cu pancarte, planșe și altele

| Catalin77945 a răspuns:

Puteti dar e posibil sa nu mearga,deci si eu cu cls mea am incercat asta,si unul nu a semnat pe foaia aia si ala automat nu a fost inlocuit,ideea e ca dupa o sa va faca voua viata nasoala, asa ca mai bine cauti explcatii pe net sau meditatii, sau ai putea sa-i spuneti ba nu predai bine mai explica-ne altfel idk, dar daca e sa fiti toti de acord si sa aiba si pe cine sa puna in locul lui atunci da merge schimbat, dar daca nu voi dati dupa de greu