Multumesc foarte mult, Cristi. Ai perfecta dreptate. In zilele urmatoare vom vedea cum sa facem ca sa scapam de intrebarile fara noima (si sa vezi cate mai sunt de genul asta neaprobate). Ai perfecta dreptate si cu scrisul gramatical corect. (Catalin - din partea echipei TPU)
Domnule nu te supara dar e cea mai mare timpenie pe care am auzit-o pina acum aici, e ceva de genul; Rog adminii sa publice numai ce-mi convine. Pina si aia dusi cu capul daca au cont inseamna ca sint utilizatori. Mie unde nu-mi place trec mai departe dar la tine e altceva. Daca nu esti luat in seama hai sa te iei singur.
Cristi are dreptate...adica e stupid sa vezi copile de 14-15 ani(ca sa nu zic altfel) pe care le'a mancat undeva sa intretina relatii sexuale si dupa pun intrebari de genu: oare am ramas gravida? noi de unde sa stim chestia asta? pentru probleme de tipul celor enumerate de cristi exista rezolvare in lumea reala...nu pe TPU...nu cred ca suntem aici ca sa raspundem la intrebari stupide...sunt puse de copii incapabili sa destinga de ce e bun si rau...sa destinga diferenta dintre alb si negru etc...BRAVO Cristi...frumoasa initiativa
Ai mare dreptate. Pe acest site se pun doar intrebari din categoriile existente. Felicitari ai facut treaba buna. (cred ca dupa cum am interpretat raspunsul vei spune ca am vreo 30 de ani da is minor )
Pai pe acest site ce facem educatie gramaticala sau ajutam o comunitate o cauza etc? se mai pot face si greseli ca deh... si nu cred ca este cineva cretin daca tu consideri asta... imi pare rau dar daca ar fi numai persoane inteligente nu isi mai au rostul intrebarile pentru ca fiecare le stie raspunsurile...
Nu incerca sa injozesti pe nimeni oricine incearca sa dea contributul lui fie el bun sau nu ........nu sta in aprecierea ta ci a celui care a intrebat....cu placere
anonim_4396 întreabă: