Da. Sa petrec mai mult timp cu cea mai buna prietena si sa-mi vad profesoarele preferate.
Pentru orele de biologie si de religie, asta tine strict de obiectele de curs. Daca e sa o luam altfel, oricine s-ar duce la scoala pentru prieteni, colegi, anumiti profesori
Sincer,da.Este un baiat de care imi place si ma duc sa il vad pe el Plus ca ma gandesc ca este pentru viitorul meu sa invat :*
Scoala prin definitie este un loc sinistru, lipsit de placeri.Scopul ei este sa te introduca in societate fiind aruncat in acelasi loc 4 ani cu niste straini esti obligat sa inveti sa comunici ca sa nu fii considerat nebun, de asemenea te invata sa joci dupa reguli avand pe profesori meniti sa te constranga sa inveti lucruri de care nu vei avea nevoie niciodata.La fel si in viata o sa faci lucruri irelevante pentru a avea ce pune pe masa.Aia care spun ca ce inveti la scoala te ajuta in viata sunt prosti.Am vorbit cu multi adulti curios fiind daca au nevoie de ce au tocit la scoala si am conchis ca dupa clasa a 5-a inveti numai detalii inutile.
Deci daca nu ai noroc de colegi mai misto nu ai de ce sa mergi la scoala de placere.