Am un prof de chimie, nu e nebun dar are un fix... daca te prinde cu guma ora vitoare trebuie sa aduci guma pentru toata clasa...chiar ieri m-a prins cu guma.
Sa zicem un profesor pentru care exista doar notele 2 si 10 din cauza lui mi-am stricat media anul` trecut ...
Profa de fizica.De mult mi-am dat seama ca ii lipsesc ceva balamele de la mansarda.Pe caietul meu de clasa nu e nicio problema terminata pentru ca se incurca in ecuatii si nu-i da nimic la final
Tipa la noi asa din senin si se linisteste dintr-o data, sau ne povesteste cum cresc florile ei de la tara
Pe mine ma uraste aparent fara motiv.Cred ca ii amintesc de cineva din trecutul ei
Sa sti ca te cred ca si proful meu de mate e la fel dar cu el chiar inveti matematica.
Un prof de franceza daca vb. te acopera cu geaca si te rade'n cap cu radiera, apoi te baga doar in chiloti sub catedra si sta cu picioarele pe tine.Sau una care iti pune guma in par daca te prinde cu ea in gura.
Profesorul meu de istorie a avut intr-o zi de mai pretentia sa cantam Imnul Romaniei; pe toti ne-a umflat rasul; el n-a spus nimic, doar s-a intors cu spatele spre clasa parand ca admira peisajul gradinii spre care dadeau ferestrele liceului.In clasa s-a asternut o liniste mormantala, profesorul s-a intors spre noi si am vazut ca avea ochii plini de lacrimi.Ca la un semnal toti ne-am ridicat in picioare si am cantat imnul cu cea mai plina de respect insufletire.Nu stiu daca era nebun el fiindca a putut plange sau noi ca rasesem...
Proful meu de info e cam dus cu pluta.
El "stie" absolut tot despre absolut orice, numai cu informatica nu prea are treaba
Cat despre al tau, e cam exagerat. Cum ma, sa nu te lase sa stranuti?
@Orannginna - chiar daca noi ii uram celui care stranuta "sanatate", stranutatul in public nu este un gest foarte manierat. Daca totusi ai "comis-o", codul bunelor maniere cere celor din jur sa ignore gestul, iar celui in cauza sa isi ceara scuze.
Multumesc @madaa pentru votul stupid. Totusi sa stii ca am dreptate, probabil nu esti la curent nici cu alte reguli de comportare in societate, de aceea nu ar strica sa faci rost de un cod al bunelor maniere. Nu o lua ca pe o insulta, ci ia-o exact asa cum este: un simplu sfat.
Proful meu de mate din clasa a 10-a ne povestea la ora cum sa gatesti miei "haiduceste" in groapa cu jaratec, ce aventuri avea el prin facultate, cum l-a cunoscut pe Sadoveanu etc[ mereu uita si ne povestea iar; ii stiam placile pe de rost ] iar la lucrare eram toti varza, luam numai note mici. Lucrarile le corecta dimineata de la ora 4 dimineata si nu prea era constient de ce corecteaza acolo, avand in vedere ca lucrari identice aveau note diferite. Si daca luai spre exemplu 7. 50 iti trecea in catalog 7 .
Ex-diriga din generala a trantit usa de a cazut varul de pe pereti ca-n desene animate iar pauza urmatoare a venit si ne-a intrebat urland cine-a stricat clanta...
Ar mai fi, dar nu imi amintesc acum Oricum, mare-i gradina lui Dumnezeu
Si eu am un prof de mate nebun cand lipsim sau cand suntem bolnavi ora urmatoare ia un bat si ne da numai in cap cand da in mine on vine sa il *** in cur si nu mai vin data vitoare la ora
MorcovMajestic întreabă:
CyberMusic întreabă: