anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti recomandari de carti pe care le-as putea citi? big grin despre adolescenti. de exemplu viata unui personaj zi de zi. big grin as prefera sa le citesc pe net. happy

5 răspunsuri:
| AnonymousMm a răspuns:

La Medeleni- Ionel Teodoreanu
O plimbare de neuitat - Nicholas Sparks
Invitatia la vals - Mihail Drumes:X:X:X:X
Scrisoare de dragoste - Mihail Drumes:X:X:X:X
Elevul Dima dintr-a saptea - Mihail Drumes
De veghe in lanul de secara-J. D. Salinger
Omul invizibil- H G Weels
Enigma Otiliei- George Calinescu
Jane Eyre - Charlotte Bronte
si nu imi mai aduc aminte pe moment, dar am sa ma mai gandesc si iti mai spun
pentru a le citit online cauta pe www.scribd.com
;)

| Sov95 a răspuns:

Cismigiu et. Comp de Grigore Bajenaru si Elevul Dima dintr-a saptea de Emil Drumes. Ambele sunt foarte frumoase si este frumos sa le citesti si sa le compari ulterior. Ambele se refera la adolescenti de liceu, cam de... clasa a XI-a, a XII-a ar veni in zilele de azi. Nu stiu daca le poti citi pe net, dar daca nu le gasesti la o biblioteca gasesti in colectia 'biblioteca pentru toti' de la Jurnalul National. Cred ca sunt 13-14 RON fiecare, deci chiar ieftin pentru asa carti bune. Sunt ceva mai vechi, dar daca stai in Bucuresti s-ar putea sale gasesti de cumparat in magazinul Auchan din Militari, acolo le-am vazut acum vreo 2 saptamani pe amandoua. Sper ca te-am ajutat!

| ImmortalQueen a răspuns:

Cella Serghi - Panza de paianjan
Mihail Drumes - Invitatie la vals
Hemingwei - Batranul si marea
-zapezile de pe kilomanjaro
G. calinescu - enigma otiliei
Stendhal - rosu si negru
Camil Petrescu - Ultima noapte de dragoste, prima noapte de razboi
mda...Si elevul Dima dintr-a saptea de Mihail Drumes

In rest nu imi mai aduc aminte acum.Pe net nu stiu daca o sa le gasesti dar poti merge la biblioteca sunt foarte frumoasele cartile astea.Ciao

| mihaela94 a răspuns:

Romanul adolescentului miop de Mircea Eliade http://www.scribd.com/doc/2943885/Mircea-Eliade-Romanul-adolescentului-miop

| mihaela94_9486 a răspuns:

Mie imi place seria Gossip Girl de Cecily von Ziegesar. Sunt despre viata tinerilor bogati din New York. Nu stiu unde ai putea sa le gasesti pe net, dar sunt si de la editura Nemira.