| refflexx a întrebat:

Aveti vreo idee, sfat pentru cei de la profilul UMAN pentru bac-ul la romana? O sa primim diferentiat si tare mi-e ca va fi extrem de greu, tot nu mi se pare corect sincer, noi avem 4 ore pe saptamana iar cei de la mate-info 3, romana e limba noastra si ar trebui sa fie la fel pentru toti.

Nu stiu la ce sa ma astept, am invatat o gramada de comentarii dar m-a dat peste cap chestia cu diferentiatul, sper sa nu cada prostii cum ar fi Critica literara sau poezii ca Riga Crypto etc.

3 răspunsuri:
| sayWhaaat a răspuns:

Pentru ca noi cei de la mate-info am facut o gramada de fizica si mate happy

| refflexx explică (pentru sayWhaaat):

Si eu te-am pus sa alegi asta? Esti roman frate, fa romana pana la capat, numai asa o sa ajungem o tara de dobitoci extremi, crezi ca istoria si geografia e accesibila oricui?

| sayWhaaat a răspuns (pentru refflexx):

Eu am ales asta, cum tu ai ales ce ai ales. Matematica m1 si fizica stiu putini de peste 6 in tara asta, pe cand istoria si geografia doar tocesti si da, e accesibila oricarui prost din tara asta, ca iti este de ajuns sa ai IQ-ul cat nr de la pantofi si tot poti lua 10 daca inveti suficient.
Da, sunt roman frate, si stiu gramatica cat nu o stie 95% din populatia Romaniei, dar asta nu inseamna ca ma ajuta la ceva sa invat 40 de comentarii cand eu oricum dau la o facultate de specialitate informatica.
Deci lasa coltu' asta la mine, pentru ca eu invat zeci de ore pe zi pana cand pic mort in pat, de vreo 3 luni deja. La romana oricum nu voi reusi sa acopar tot ca m-am apucat doar de vreo 3 zile, dar asta-i viata, ma rog si eu sa pic pe subiect.