| Niciunnumedeutilizator a întrebat:

Aveți vreo idee unde aș putea găsi numărul 53 din 1980 al revistei "Bulletin de la Société Jules Verne"? Mă interesează în special articolul lui Carré "Jules Verne et les Princes d'Orléans". L-am tot căutat, dar nu-l găsesc.

11 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Pe TPU nu ai nici o șansă să primești răspuns la întrebarea ta. Nivelul este prea ridicat. Dacă întrebai de manele primeai zeci de răspunsuri.

| Niciunnumedeutilizator explică (pentru gabicoo):

laughing M-am gândit că cel mai probabil nu voi primi un răspuns ca lumea, dar mi-am zis să încerc totuși. Așa am făcut și la finalul lui mai cu o lucrare a cardinalului Bossuet și până la urmă am scos-o eu singur la capăt.
Vrei să-ți trimis articolul dacă-l găsesc? Am înțeles că conține și o scrisoare a lui Jules Verne către contele de Paris, pretendent la tronul Franței.

Răspuns utilizator avertizat
| IonelaIasmina a răspuns:

Nu cred ca vei găsi răspunsul pr TPU big grin...Din simplul fapt ca nici noi nu știm laughing

| Niciunnumedeutilizator explică (pentru IonelaIasmina):

Am ajuns la concluzia că oricum cel mai probabil nu este pe net revista și am lăsat-o baltă. Am reușit să găsesc două numere din 1936, dar nu ce mă interesează pe mine.
Aia e! Ç'est la vie!

| IonelaIasmina a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Mda.cel mai probabil nu e.
Oricum. degeaba întrebi pe TPU, pentru că acum pe copii trebuie să-i întrebi despre muzică, perversiuni, etc... și asa îți vor răspunde, in rest....nu ii interesează de reviste/cărți, etc.
(Într-adevăr, nici eu nu am știut, doar că..nu cred ca alții ar ști, pentru că așa e acum.)
Zi făină!

P.s: Mi-ai dat seen la mesaj big grin