| laudima22 a întrebat:

Azi am dat Bacul română și eu în loc să despartă curcubeu' zisai "cu*r cubeu" fix așa. Nu mai apucai nici să dau foaia sa repar, că le luă profesoara repede. Oare ce părere o avea când va citi ce la ce am scris eu? Eram atent la altceva, aceeași compunere de făcut și o lăsai așa nu mai corectai. De scris scrisai 2 pagini mari coli din alea. M-o considera neserios?! Daca mă întreabă mâine ce îi zic? Si sincer sa fiu nici nu îmi ardea de Bac. Ce o fi, o fi... și aia e și mai am avut o greșeală tot cu despărțind "flașnete" iar eu zisai "fundete" și nu mai am avut ce sa le fac și le-am lăsat așa. Voi ce părere aveți? Oare imi va atrage atenția, îmi e cam rușine.

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

C*r-cu-beu. La cum scrii si aici nu mă miră problema ta.

| blackann a răspuns:

Pai asa se desparte: c*r - cu - beu

si ce profesoara sa ti atraga atentia? tu nu stii cine le va corecta

| laudima22 explică (pentru blackann):

Chiar nu știu cine le corectează.

| blackann a răspuns (pentru laudima22):

Sunt corectate de alti profesori, nu cei din liceul tau. nu ii cunosti, nu te cunosc.

| 4evergentleman a răspuns:

Ce probleme ai? Lumea nu știe decât să judece,și tocmai ai menționat că ai avut/ai o problema mentala. Daca ai anxietate, atac de panica nu e ușor că emoțiile sunt extrem de puternice și memoria e serios afectată și atenția, dar așa e omul mediocru nu mai să judece știe!
Va fi nasol, dar sa speram ce vei lua minim 5, dar reoetet daca ai probleme psihice e foarte greu! Lumea are impresia că bolile astea nu există că sunt in capul nostru dar e clar de ce se sinucid unii de la depresie sau altele că nu mai pot! Trateazo că se va agrava și îți va distruge viața, mergi din timp la un psiholog sau psihoterapeut nu amâna.

| laudima22 explică:

Sincer nu prea am învățat. am avut niște probleme " mentale" încă le mai am. dar mna.

Răspuns utilizator avertizat
| 4evergentleman a răspuns (pentru alexxxxxxxxxxxxzzzzz):

Sunt multi cu liceul terminat care nu știu să despartă și nici tabla înmulțirii, a împărțirii, nu suntem un popor cult, nimeni nu prea mai citește o carte în ziua de azi. Rușine ar trebuie sa le fie celor care au studii superioare și nu știu ecuații simple și chiar tabla înmulțirii că ai fi surprins câți de astia găsești pe toate drumurile.
Uita te la politicieni, acolo ai dovezi multe și nu numai. happy

Că e sau nu e altă mâncare uite că au salarii colosale și le merge bine și fac ce vor. Iar noi nu putem face nimic, schimbam alt primar alt președinte și dam de aceeași poveste, întâmplare cliseica care pare că nu mai are sfârșit.

Mi se rupe, și așa nu pot schimba eu nimic, oameni mai prosti decât românii nu cred că există în toată Europa asta, dormim pe noi la propriu. Ne merităm soarta

Așa e, nu neg