| Annie_5626 a întrebat:

Azi am dat evaluare nationala la romana, iar proesorii se contaziceau intre ei, unu zicea ceva altul altcevax_x Ne-au pus sa numerotam paginile si cica nu trebuia, apoi am intrebat daca incepem sa scriem exact de dedesubtul tabelului ala si au zis ca faci ce vrei, poti sa incepi de acolo sau de pe pagina cealalta. Habar n-au avut sa ne explice! Mi se poate anula testul?crying

9 răspunsuri:
| AgrigoroaeiALeX a răspuns:

Pai de unde ai inceput de la prima pagina (de sub tabel) sau de la a 2 pagina?
Oricum ar fi stai linistita ca nu ti se anuleaza examenul!

Ti se anuleaza examenul numai daca:
-Esti prinsa cu telefon
-Daca esti prinsa ca copiezi
-Daca folosesti corect (Semn Distinctiv)

Deci stai linistita si concentreazate pe examenul de la mate!
Succes la Mate big grin

| AgrigoroaeiALeX a răspuns:

Corector - scuze am scris "corect" laughing
Sau daca faci mazgaleli se considera semn distinctiv

| Prigatdevisine a răspuns:

Paginile trebuiau numerotate.de exemplu ai scris pe 3 pagini puneai la fiecare in colt jos. 1/3...pe cealalta pagina 2/3 si tot asa... si da, aveai voie sa incepi de sub tabel.asa am facut si eu big grin pentru ca asa ni sa explicat ca este corect sa facem :*

| Cayla a răspuns:

Pai nu are dreptul sa ti se anuleze testul pentru. ca ei trebuiau sa va spuna unde sa sciretii si chestii.batting eyelashes Deci nu`ti fa problema :*
Fundaa`? confused

| Adryan_8494 a răspuns:

Da nu ti-se anuleaza dar trebuia inceput de sub tabel si numerotate pag cu 1/3, 2/3, 3/3 adica cate pag ai scris si dupa scria profesorul pag sus pe foaie

| Annie_5626 explică:

Eu nu am inceput de sub tabel, am inceput pe foaia a2a crying

| madaluhsha a răspuns:

Nu, stai linistita.Bafta la matewinking

| ButBut a răspuns:

Paginile sunt numerotate de supraveghetori, nicicum de elevi.Nu ti se anuleaza testul daca ai inceput sa scrii de sub tabel.Ai vazut de exemplu, ca iti scrie la o parte din test,A SE INCEPE PE O PAGINA DINSTINCTA! Adica pe pagina aceea,se va afla doar subiectul respectiv.Ti se poate anula, daca nu ai facut asa.Ti se mai poate anula daca ai mâzgãlit[daca gresesti tai cu o singura linie si pui intre paranteze rotunde], se considera semn distinctiv.Stai linistita si nu mai fii stresata.Inspira pe nas, expira pe guritahappyBea un ceai si vei fii bine.
Stress-ul nu te ajuta in cazurile asteahappy

| AnonimusGirl a răspuns:

Nu conteaza de unde incepi cred dar trebuiau numerotate paginile