Pai de unde ai inceput de la prima pagina (de sub tabel) sau de la a 2 pagina?
Oricum ar fi stai linistita ca nu ti se anuleaza examenul!
Ti se anuleaza examenul numai daca:
-Esti prinsa cu telefon
-Daca esti prinsa ca copiezi
-Daca folosesti corect (Semn Distinctiv)
Deci stai linistita si concentreazate pe examenul de la mate!
Succes la Mate
Corector - scuze am scris "corect"
Sau daca faci mazgaleli se considera semn distinctiv
Paginile trebuiau numerotate.de exemplu ai scris pe 3 pagini puneai la fiecare in colt jos. 1/3...pe cealalta pagina 2/3 si tot asa... si da, aveai voie sa incepi de sub tabel.asa am facut si eu pentru ca asa ni sa explicat ca este corect sa facem :*
Pai nu are dreptul sa ti se anuleze testul pentru. ca ei trebuiau sa va spuna unde sa sciretii si chestii. Deci nu`ti fa problema :*
Fundaa`?
Da nu ti-se anuleaza dar trebuia inceput de sub tabel si numerotate pag cu 1/3, 2/3, 3/3 adica cate pag ai scris si dupa scria profesorul pag sus pe foaie
Paginile sunt numerotate de supraveghetori, nicicum de elevi.Nu ti se anuleaza testul daca ai inceput sa scrii de sub tabel.Ai vazut de exemplu, ca iti scrie la o parte din test,A SE INCEPE PE O PAGINA DINSTINCTA! Adica pe pagina aceea,se va afla doar subiectul respectiv.Ti se poate anula, daca nu ai facut asa.Ti se mai poate anula daca ai mâzgãlit[daca gresesti tai cu o singura linie si pui intre paranteze rotunde], se considera semn distinctiv.Stai linistita si nu mai fii stresata.Inspira pe nas, expira pe guritaBea un ceai si vei fii bine.
Stress-ul nu te ajuta in cazurile astea