| marry98 a întrebat:

Azi am dat evaluarea nationala la romana si era de completat disciplina si trebuia sa scrii pe primul rand limba si pe al doilea literatura romana eu am scrii pe primul limba si literatura iar pe al doilea romana.credeti ca mi se va luat drept semn particular.sunt fooooarte stresata acum.

Răspuns Câştigător
| SuperMagicSmile a răspuns:

Nu conteaza pe ce rand ai scris cuvintele, pe ei ii intereseaza doar sa nu fi scris in asa fel incat patratelul care trebuie indoit sa vina peste scris si sa-l acopere.De aceea iti spun sa scrii mai adunat, sa nu te intinzi pe rand

6 răspunsuri:
| LittleMinnie a răspuns:

In niciun caz nu se va considera semn happy Si eu am dat tot azi si s-a pus la fiecare cate doua randuri pentru a avea spatiu suficient ..nu conta cum scrii. puteai sa te incadrezi si pe un rand ..stai linistita.Sa curga cu note mari :*

| marry98 explică (pentru LittleMinnie):

La voi nu va spus pe ce randuri sa scrieti?

| MiculFaraon a răspuns:

Heey numai fi stresataa. Parerea mea, nu cred ca ti se va lua ca semn. Succes la matematica si numai fi stresata happy.

| 123lalala a răspuns:

Stai chill :*

| XsupermenX a răspuns:

Nu cred ca ti se va lua ca semn nu e obligatoriu sa scrii asa pe randuri depinde si de scris.Si vezi sambata cand se afiseaza. Succes la mate si spre sa iei nota mare happy.

| AntoNella41 a răspuns:

Nu stai linistita...de asta o pus doua randuri ca sa iti incapa nu conteaza cum scrii limba pe primul rand si literatura romana pe al doilea happy
Nu are rost sa te stresezi pentru asta big grin Sau puteai sa intrebi profesori care va supraveghea.