Am vrut doar sa ma descarc.
1. Si eu am gresit mult (din neatentie sincer)
2. Daca nu ajungi unde iti doresti te poti transfera dupa un an, nu e mare lucru. Important e sa faci tot ce poti si la matematica, vei vedea dupa...
Mult succes
Recuperezi la mate(propuneți un obiectiv mai mare de 6 ca și succesul sa fie mai mare)
Voi sunteți alintați fata de generațiile trecute care își băteau capul cu genul dramatic, liric, epic și tot felul de monstrozitati.-.
Îți sugerez să nu intri la filo, crede-mă! Dacă o să faci latină și nu ții pasul cu materia, îți va fi foarte greu să o înveți când o să dai test! Mulți dintre colegii mei au avut mari probleme din cauza accestei materii! Dacă îți spun ce am făcut noi în clasa a 9-a și anul ăsta, o să îți pice fața! O să începi cu niște legende iar după o să o înveți că pe o limbă străină(declinări, moduri și timpuri care sunt diferite de limba română cu dif. terminații și reguli de care o să te doară capul să le reții!)Dar dacă latina nu va fi o problemă pentru tine, filo este ok! Mai ales că și eu am venit aici pentru că eram praf la mate din cauza profei! Baftă!