| albinuta_2886 a întrebat:

Azi am dat o proba scrisa la bac. Si cum eram eu acolo in febra rezolvarii am inceput sa imi scarpin un cos de pe frunte. La sfarsit cand trebuia sa duc foile am observat ca in mijlocul paginii era un punct rosu. Mi-am rupt cosul si probabil m-am facut de sange pe mana. Punctul nu e mare, e ca si cum ai pus varful cariocii pe foaie, dar e ROSU! Nu mai aveam timp sa scriu iar cele 4 foi.
Ce credeti, se poate ca teza mea sa fie anulata pe motiv ca am pus semn sau ceva de genul asta? Imi este tare frica sa se intample asa ceva pentru ca numai eu stiu cat am invatat pentru nenorocitul asta de examen si cat de rau mi-ar face sa il pic.
Este grav?

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce nasol...cine știe, să sperăm că nu va fi anulată.

| victorandrei a răspuns:

Nu se intampla nimic

| alexandra1993 a răspuns:

Nu se anuleaza pentru lucruri banale, ci pentru semne mult mai evidente, mazgalituri, linii ingrosate, asteriscuri s.a.m.d. Si pe deasupra, daca este mic, nici nu-l va observa nimeni.Nu-ti mai face griji din motive nesemnificative. Nu te mai stresa fara motiv!
Numai bine!

| anadark84 a răspuns:

Tu ai avut voie la examen doar cu pix rosu, asa ca de unde rosu? Sa demonstreze ei ca ai pus tu acolo punctul rosu! tongue

| albinuta_2886 explică (pentru anadark84):

Nu ne-a verificat nimeni de pixuri, dar se poate vedea pe camera ca nu am avut. Oricum, daca se intampla si mi-o anuleaza sper sa ma bage in seama cand ma duc sa ii intreb de ce.

| anadark84 a răspuns (pentru albinuta_2886):

"doar cu pix albastru" am vrut sa spun....am scris rosu
Nu o anuleaza nimeni! Don't worry!

| Pust1uCuBanana a răspuns:

Nu,daca lamuresti problema cu parintii tai probabil in cel mai rau caz mai dai odata bacul...